Πολιτική

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ για τα… μέτρα – Αυτοκριτική και “προχωράμε μαζί” [vid]

«Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση», «προχωράμε μαζί» είναι το κεντρικό μήνυμα σε νέο βίντεο που δημοσιοποιεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στο «Youtube» και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο», σημειώνεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρεμβάλλονται και σχετικά αποσπάσματα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, «καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή» και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

«Ξεκινάμε», σημειώνει, «την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για:

– Δίκαιη Ανάπτυξη

– Ανάκτηση της Εργασίας

– Κοινωνικό Κράτος

– Κοινωνική Δικαιοσύνη».

«Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη