Πολιτική

ΝΔ: Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα

Την ώρα που η κυβέρνηση πριν καν ταφούν στο σύνολό τους οι νεκροί της πυρκαγιάς επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα θέτοντας ζήτημα αυθαιρέτων η Νέα Δημοκρατία περνάει στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για βαρύτατες ευθύνες. Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα.

Όπως είπε η κ. Σπυράκη το 2015 σε δυο περιπτώσεις υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα στην Αρτέμιδα και στην Ραφήνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή της στην εκπομπή του epsilon “Από Νωρίς” έδωσε δύο έγγραφα. Στο πρώτο ο Π. Κουρουμπλής ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητούσε να αναβληθεί κατεδάφιση αυθαιρέτων στην κοινότητα της Αρτέμιδας, ενώ στο δεύτερο όπως είπε η κ. Σπυράκη με αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών επί υπουργίας Νίκου Βούτση, ζητείται να αναβληθεί κατεδάφιση στην περιοχή Περιβολάκια της Ραφήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Ανδρουλάκη – Χριστοδουλίδη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη στήριξη του στον Κυπριακό Ελληνισμό και επισήμανε ότι ο μόνος δρόμος για την αποκλιμάκωση είναι η διπλωματία και ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Νίκο Χριστοδουλίδη
Ο Ανδρουλάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον Μητσοτάκη για να ενημερωθεί για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Στο ΠΑΣΟΚ τηρούν απολύτως θεσμική, αλλά και σοβαρή στάση, αφού στόχος τους είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης να τοποθετηθεί μόνο μετά από την ενημέρωση που θα έχει θεσμικά
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προηγούμενη συνάντηση