Πολιτική

ΝΔ: Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα

Την ώρα που η κυβέρνηση πριν καν ταφούν στο σύνολό τους οι νεκροί της πυρκαγιάς επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα θέτοντας ζήτημα αυθαιρέτων η Νέα Δημοκρατία περνάει στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για βαρύτατες ευθύνες. Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα.

Όπως είπε η κ. Σπυράκη το 2015 σε δυο περιπτώσεις υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην κατεδαφιστούν αυθαίρετα στην Αρτέμιδα και στην Ραφήνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή της στην εκπομπή του epsilon “Από Νωρίς” έδωσε δύο έγγραφα. Στο πρώτο ο Π. Κουρουμπλής ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητούσε να αναβληθεί κατεδάφιση αυθαιρέτων στην κοινότητα της Αρτέμιδας, ενώ στο δεύτερο όπως είπε η κ. Σπυράκη με αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών επί υπουργίας Νίκου Βούτση, ζητείται να αναβληθεί κατεδάφιση στην περιοχή Περιβολάκια της Ραφήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης