Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Στα… άδυτα του Μαξίμου: Ο Τσίπρας, το κομπολόι και η ΕΡΤ

Τσίπρας

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο Αλέξης Τσίπρας μας… “ξεναγεί” στο Μέγαρο Μαξίμου και αποκαλύπτει τι έκανε στο διάστημα που μεσολαβούσε ανάμεσα στις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μια τηλεόραση κι ένα κομπολόι. Αθήνα, Μέγαρο Μαξίμου, Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Είναι η τελευταία από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram. Και αποκαλύπτει πως… περνούσε ο πρωθυπουργός την ώρα του ανάμεσα στις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Τι έκανε ο… Τσίπρας στο Μαξίμου

Το ερώτημα “απαντά” ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την τελευταία (χρονικά) φωτογραφία στο instagram. Στέκεται μπροστά από μια τηλεόραση, σε δωμάτιο του Μαξίμου δίπλα στο γραφείο του. Έχει τα χέρια του σταυρωμένα πίσω και κρατάει ένα κομπολόι.

Τι βλέπει ο πρωθυπουργός; Δελτίο στην ΕΡΤ, φυσικά. Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: “Παρακολουθώντας τις ειδήσεις ανάμεσα στις συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων”.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο πρωθυπουργός από τα… άδυτα του Μαξίμου.

Σε άλλη, ο πρωθυπουργός περιμένει έναν πολιτικό αρχηγό μαζί με τους φωτογράφους και παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Σε μια άλλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος βλέπει σε έναν υπολογιστή μαζί με τους συνεργάτες του το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις