Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Στα κάγκελα η ΔΗΜΑΡ για το κλείσιμο της ΕΡΤ – Παραιτήθηκε ο Χωμενίδης

Στα κάγκελα η ΔΗΜΑΡ για το κλείσιμο της ΕΡΤ – Παραιτήθηκε ο Χωμενίδης

“Τα ναι μεν αλλά είναι κατώτερα της ιστορίας μας και αυτοκτονικά” τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Χωμενίδης. “Νομίζω πλησιάζουμε προς το τέλος…” έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Την παραίτηση του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης.

«Η στάση της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στις εξελίξεις στην ΕΡΤ με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Ή θα έπρεπε να υποστηρίξει ευθαρσώς την απόφαση της κυβέρνησης, ως ένα επώδυνο πλην αναγκαίο μέτρο. Ή θα όφειλε να αποσύρει σήμερα κιόλας την κοινοβουλευτική της στήριξη και να επωμιστεί το βάρος της προσφυγής στις κάλπες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, αμφίθυμες αντιδράσεις, δυσανάγνωστες για τον Έλληνα πολίτη ενστάσεις, πολυλογάδικα «ναι μεν αλλά» είναι κατώτερα της ιστορίας μας και αυτοκτονικά. Πόσω δε μάλλον όταν διακινείται αδιάψευστη η φήμη πως η Δημοκρατική Αριστερά είχε προκαταβολικά ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για ό,τι θα συνέβαινε στην ΕΡΤ» συνεχίζει ο κ. Χωμενίδης.

«Κατόπιν τούτου, παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή και αποχωρώ, με βαθιά προσωπική οδύνη, από τη Δημοκρατική Αριστερά. Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον» καταλήγει.

Στο μεταξύ, πριν από λίγο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: “Νομίζω ότι πλησιάζουμε προς το τέλος…” χωρίς να διευκρινίζει τίποτα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμετακίνητος ο Σαμαράς! Αν δεν συμφωνείτε καταψηφίστε την κυβέρνηση! – Θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης

Τσίπρας σε Παπούλια: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι κλητήρας να θυροκολλεί απολύσεις

Αυτό είναι ΟΛΟ το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ – Θα έχει 1000 έως 1200 άτομα προσωπικό – Κυβέρνηση: αν δεν ψηφιστεί πάμε σε εκλογές
 
Μέχρι τέλος Ιουνίου ανοίγει ξανά η ΕΡΤ – Σήμερα το νομοσχέδιο στη Βουλή – Κυβέρνηση: αν δεν ψηφιστεί πάμε σε εκλογές

Η ΕΡΤ φέρνει πρόωρες εκλογές;

Βενιζέλος σε Σαμαρά για ΕΡΤ: Κάνεις γελοιότητες!

Γιατί η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ

Παραμένουν στο ραδιομέγαρο οι εργαζόμενοι παρά την απειλή για αυτόφωρο…

Θεσσαλονίκη: Επέμβαση των ΜΑΤ στους πομπούς της ΕΤ3

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε