Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στα σκαριά συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου – Οι επιδιώξεις

Στα σκαριά συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου – Οι επιδιώξεις

Θέμα ημερών θεωρείται σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, μία συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου με την ιδιότητα όμως του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Αυτή η συνάντηση μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς μεταξύ Φώφη Γεννηματά, Σταύρο Θεοδωράκη, Θανάση Θεοχαρόπουλου και Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Άλλωστε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ πρόσφατα από την Πάτρα ξεκαθάρισε πως θα είναι παρών στις επόμενες εκλογές με σκοπό προφανώς τον “επαναπατρισμό” των παπανδρεϊκών από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η συνάντηση μπορεί να έχει και να κάνει και με τον σχεδιαζόμενο ανασχηματισμό που θέλει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Άλλωστε πολλά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πρώην στελέχη του Γιώργου Παπανδρέου, όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, του Γρηγόρη Νιώτη και του Χάρη Καστανίδη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε