Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα χαρακώματα Νίκος Βούτσης και Πάνος Καμμένος

Βούτσης - Καμμένος

Νίκος Βούτσης και Πάνος Καμμένος ανταλλάσσουν φαρμακερά βέλη με φόντο Πρέσπες, τρομοκρατία και κομφούζιο στους ΑΝΕΛ.

Στην αντεπίθεση περνά ο Νίκος Βούτσης μετά τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος για μεθόδευση διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Έχω δηλώσει δημοσίως τη θλίψη μου από την πρώτη στιγμή για την αναίτια στοχοποίηση με θλιβερούς υπαινιγμούς του κ. Καμμένου απέναντί μου. Δεν πρόκειται ποτέ να μπω σε συζήτηση για συνωμοσίες και συνωμοσιολογούντες, ακόμη κι αν στοχοποιούν την οικογένειά μου και προσπαθούν να ανοίξουν “φακέλους”. Παραμένω στη δήλωσή μου για θλίψη, που έχει σαφές πολιτικό πρόσημο και όλοι το καταλαβαίνουν», αναφέρει ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών είχε καταγγείλει πως εξυφαίνεται σχέδιο διάλυσης των ΑΝΕΛ, εμπνευστής του οποίου είναι ο Νίκος Βούτσης, προκαλώντας ακόμη και την έκπληξη του πρωθυπουργού.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Νίκος Βούτσης γίνεται στόχος του Προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Άμυνας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Star είχε υποστηρίξει πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο κ. Βούτσης», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις