Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα “χέρια” της ΕΛΑΣ ο γιος ηγετικού στελέχους του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Στα “χέρια” της ΕΛΑΣ ο γιος ηγετικού στελέχους του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα

“Οικογενειακή” υπόθεση φαίνεται πως είχαν κάνει πατέρας και γιος την παράνομη διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων. Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ μετά τις εφόδους της σε σπίτια σε Πεύκη και Κηφισιά για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα, συνέλαβαν τον γιο ενός από τους ηγέτες της σπείρας.

Σύμφωνα και με την Αστυνομία, ο 36χρονος είναι “μπλεγμένος” σε κύκλωμα διακίνησης αναβολικών φαρμάκων και σκευασμάτων στυτική δυσλειτουργία.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν… από σπόντα την αποθήκη με τις κούτες με τα αναβολικά, αφού το “ντου” που έκαναν στα σπίτια το απόγευμα της Πέμπτης (17.05.2018), καθώς αυτό που έψαχναν, ήταν αντικαρκινικά φάρμακα.

Μάλιστα το σπίτι στην Κηφισά ανήκε στον ίδιο τον 36χρονο, και φαίνεται πως το είχε για λόγους αποθήκευσης. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν κάποια “παράλληλη δραστηριότητα” η αν συνδέεται με τη δράση με τα αντικαρκινικά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

“Συνελήφθη χθες, Πέμπτη 17 Μαΐου, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για νοθεία τροφίμων, παραβάσεις για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια ερευνών προέκυψε ότι ο 36χρονος κατείχε σε οικίες στην περιοχή της Πεύκης και της Κηφισιάς, μεταξύ άλλων, (83.041) χάπια και (5.178) αμπούλες αναβολικών και διεγερτικών σκευασμάτων, τα οποία σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ. κρίνονται επικίνδυνα για την δημόσια υγεία καθώς και μεγάλο αριθμό πολυτίμων λίθων άγνωστης άξιας.

Τα ανευρεθέντα είδη κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις