Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Nα είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οργανωμένο σχέδιο» των «87» για να αποκλειστούν από το Συνέδριο που αρχίζει την Παρασκευή (08.11.2024) οι εκλεγμένοι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον υποστηρίζουν καταγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Χ (πρώην Twitter).

Στο νέο μήνυμά του, λίγες ώρες πριν την έναρξη του έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει – κατηγορώντας τους «87» χωρίς να τους κατονομάζει – ότι «θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε».

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, τους εκλεγμένους συνέδρους μας, που ξέρετε ότι το συνέδριο αρχίζει σε μόλις λίγες ώρες και όμως δεν έχετε λάβει τις διαπιστεύσεις σας, ούτε ένα SMS, ενώ στέλνουν σε άλλους.

Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. Θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε.

Κάποιοι «εκλεκτοί» τους έχουν ενημερωθεί και είναι πανέτοιμοι. Εσείς έχετε την κακή τύχη να είστε παρίες, σύνεδροι β’ κατηγορίας. Επειδή πολύ απλά στηρίζετε την υποψηφιότητά μου, την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θα κάνουν τα πάντα να την αποκλείσουν.

Σας ζητώ να είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου. Ψύχραιμοι, νηφάλιοι, νικητές. Είστε περισσότεροι.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τον κόπο που θα κάνετε, σας είμαι ευγνώμων.

Και ξέρω ότι δεν είμαι εγώ ο λόγος, εγώ είμαι η αφορμή.
Ο λόγος που έρχεστε είναι η υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Αύριο στο συνέδριο η Δημοκρατία επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια στιγμή και καθώς ο «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως ο Στέφανος Κασσελακης εμφανίζεται σε δεκάδες εταιρείες offshore του εξωτερικού.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο Παύλος Πολάκης, με βάση αυτά τα στοιχεία, το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη είναι ανακριβές και αναντίστοιχο με την πραγματική του περιουσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απειλητικά συνθήματα στο σπίτι και στο γραφείο της Σέβης Βολουδάκη - «Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»
Η Σέβη Βολουδάκη με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απειλητικά συνθήματα, ενώ επισήμανε ότι δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται - Καταδικάζει ο Παύλος Μαρινάκης
Τα συνθήματα 78
Παύλος Μαρινάκης: «Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί»
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε σε συνέντευξή για την ακρίβεια, την εξωτερική πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, στην κριτική που διατυπώνεται από τον Αντώνη Σαμαρά και για θέματα εσωτερικής ασφάλειας
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι ούτε συμψηφισμοί
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ΝΑΤΟ λέγοντας πως: «Σε ένα περιβάλλον αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας, η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος χωρίς να υποχωρεί από τις εθνικές της θέσεις»
Κυριάκος Μητσοτάκης 43