Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Nα είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου

«Οργανωμένο σχέδιο» των «87» για να αποκλειστούν από το Συνέδριο που αρχίζει την Παρασκευή (08.11.2024) οι εκλεγμένοι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον υποστηρίζουν καταγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Χ (πρώην Twitter).

Στο νέο μήνυμά του, λίγες ώρες πριν την έναρξη του έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει – κατηγορώντας τους «87» χωρίς να τους κατονομάζει – ότι «θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε».

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, τους εκλεγμένους συνέδρους μας, που ξέρετε ότι το συνέδριο αρχίζει σε μόλις λίγες ώρες και όμως δεν έχετε λάβει τις διαπιστεύσεις σας, ούτε ένα SMS, ενώ στέλνουν σε άλλους.

Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. Θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε.

Κάποιοι «εκλεκτοί» τους έχουν ενημερωθεί και είναι πανέτοιμοι. Εσείς έχετε την κακή τύχη να είστε παρίες, σύνεδροι β’ κατηγορίας. Επειδή πολύ απλά στηρίζετε την υποψηφιότητά μου, την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θα κάνουν τα πάντα να την αποκλείσουν.

Σας ζητώ να είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου. Ψύχραιμοι, νηφάλιοι, νικητές. Είστε περισσότεροι.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τον κόπο που θα κάνετε, σας είμαι ευγνώμων.

Και ξέρω ότι δεν είμαι εγώ ο λόγος, εγώ είμαι η αφορμή.
Ο λόγος που έρχεστε είναι η υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Αύριο στο συνέδριο η Δημοκρατία επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια στιγμή και καθώς ο «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως ο Στέφανος Κασσελακης εμφανίζεται σε δεκάδες εταιρείες offshore του εξωτερικού.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο Παύλος Πολάκης, με βάση αυτά τα στοιχεία, το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη είναι ανακριβές και αναντίστοιχο με την πραγματική του περιουσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στα «κάγκελα» τα κόμματα μετά την έρευνα εις βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων
Οι κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος προκαλούν σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις – Παραίτηση ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «συνδικαλιστική μαφία» καταγγέλλει το ΚΚΕ – Τι λένε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Νίκη
Γιάννης Παναγόπουλος 6
Πώς η «Διαφάνεια» του Αλέξη Τσίπρα θα «παρακολουθεί» τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος - Επτά παραδείγματα
Σκοπός της πλατφόρμας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού, είναι να οργανώσει, να ενοποιήσει και να καταστήσει πραγματικά αξιοποιήσιμη την ήδη διαθέσιμη πληροφορία
Αλέξης Τσίπρας
Μαρινάκης στο 12ο briefing για τους πολίτες: Τέσσερις μεγάλες αλλαγές στην προσεχή Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε επίσης σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων, την ανεργία, την ψήφο των αποδήμων, αλλά και σε πιο εξειδικευμένα θέματα
Παύλος Μαρινάκης
«Φαγωμάρα» δίχως τέλος στο ΠΑΣΟΚ: Αντιπαράθεση Καββαθά και Χρηστίδη στη Βουλή για τις συλλογικές συμβάσεις - «Μειώνετε τους μικρομεσαίους με όσα λέτε»
«Όποτε μας συναντάτε λέτε πως μας στηρίζετε και εδώ να λέτε πως εκπροσωπούμε τα συμφέροντα της κυβέρνησης» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ
Γιώργος Καββαθάς
Οργισμένη (πάλι) η Κωνσταντοπούλου: Η Νέα Δημοκρατία να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία, ο Γεωργιάδης είναι υπόλειμμα του ολοκληρωτισμού
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι «κρύβεται» και αποφεύγει τη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου