Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Nα είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οργανωμένο σχέδιο» των «87» για να αποκλειστούν από το Συνέδριο που αρχίζει την Παρασκευή (08.11.2024) οι εκλεγμένοι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον υποστηρίζουν καταγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Χ (πρώην Twitter).

Στο νέο μήνυμά του, λίγες ώρες πριν την έναρξη του έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει – κατηγορώντας τους «87» χωρίς να τους κατονομάζει – ότι «θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε».

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, τους εκλεγμένους συνέδρους μας, που ξέρετε ότι το συνέδριο αρχίζει σε μόλις λίγες ώρες και όμως δεν έχετε λάβει τις διαπιστεύσεις σας, ούτε ένα SMS, ενώ στέλνουν σε άλλους.

Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. Θέλουν να ειδοποιηθείτε την τελευταία στιγμή, είτε ότι είστε σύνεδροι για να μην προλάβετε να έρθετε, είτε ότι σας έκοψαν για να μην προλάβετε να αντιδράσετε.

Κάποιοι «εκλεκτοί» τους έχουν ενημερωθεί και είναι πανέτοιμοι. Εσείς έχετε την κακή τύχη να είστε παρίες, σύνεδροι β’ κατηγορίας. Επειδή πολύ απλά στηρίζετε την υποψηφιότητά μου, την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που θα κάνουν τα πάντα να την αποκλείσουν.

Σας ζητώ να είστε όλες και όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι στον χώρο του συνεδρίου. Ψύχραιμοι, νηφάλιοι, νικητές. Είστε περισσότεροι.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τον κόπο που θα κάνετε, σας είμαι ευγνώμων.

Και ξέρω ότι δεν είμαι εγώ ο λόγος, εγώ είμαι η αφορμή.
Ο λόγος που έρχεστε είναι η υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Αύριο στο συνέδριο η Δημοκρατία επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια στιγμή και καθώς ο «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως ο Στέφανος Κασσελακης εμφανίζεται σε δεκάδες εταιρείες offshore του εξωτερικού.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο Παύλος Πολάκης, με βάση αυτά τα στοιχεία, το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη είναι ανακριβές και αναντίστοιχο με την πραγματική του περιουσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι παντελώς αθώα, θα συνεχίσω να σηκώνω τα τηλέφωνα για τους αγρότες
«Στοχοποιήθηκα, περίπου, ως συνεργός εγκληματικής οργάνωσης, μπήκα στο κάδρο ενός υποτιθέμενου σκανδάλου» λέει μεταξύ άλλων η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Φωτεινή Αραμπατζή
Τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη φτωχή αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΣΥ - «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος θα φέρει το όνομα του εκλιπόντος βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου
Άδωνις Γεωργιάδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Υπάρχει μία κωμωδία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έχει ανεβεί σε παγκάκι, πλησιάζετε επικίνδυνα προς αυτό»
Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβαινε συνεχώς όταν ο Γιώργος Φλωρίδης απαντούσε στον Νίκο Ανδρουλάκη
Γιώργος Φλωρίδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 10