Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιές και selfies στην Νέα Υόρκη με ομογενείς

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιές και selfies στην Νέα Υόρκη με ομογενείς

Επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα (14.04.2024) στην Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχε σε εκδηλώσεις της ομογένειας της Νέας Υόρκης για την 25η Μαρτίου, ως επίτιμος προσκεκλημένος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε θερμό με κλίμα με αρκετό κόσμο, με τις αγκαλιές και τις selfies να δίνουν και να παίρνουν.

Στην συνέχεια συμμετείχε στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, 

Τη Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στις 10:30 π.μ. με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο.

Την ίδια μέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας στις 12:00 μ.μ. με επενδυτικούς και οικονομικούς φορείς. Θα ακολουθήσει συνάντηση με την ηγεσία του πολιτικού κόμματος DSA Νέας Υόρκης στις 17:00, ενώ στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.

Στις 19:00 ο κος Κασσελάκης θα συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΗΠΑ, στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Στις 16 Απριλίου, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον. Στις 10:15 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Chris Pappas, ενώ στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων του οργανισμού American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), Stephen Schneider.

Στις 12:00 θα συναντηθεί με το μέλος του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ro Khanna, ενώ στις 14:30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Principal Deputy Assistant Secretary of State for European & Eurasian Affairs του State Department, Πρέσβυ Yuri Kim. Στις 16:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επισκεφθεί τα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις