Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα» – Κάλεσμα να πέσουν οι τόνοι

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα» – Κάλεσμα να πέσουν οι τόνοι
Φωτογραφία Intime

«Δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (21.9.2023) το βράδυ από το Αιγάλεω, την περιοχή που αποτέλεσε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του πριν ανοίξουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «είναι μία μεγάλη μέρα για εμένα εδώ στο Αιγαλέω. Πρέπει να υποστηρίξουμε τον αγώνα του Δημήτρη Μπίρμπα να εκλεγεί δήμαρχος. Θέλω να παροτρύνω όλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα 150 χιλιάδες μέλη που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή να κατευνάσουμε τους τόνους».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι τα κομματικά στεγανά βάζουν πολλές φορές εμπόδια στην αυτοοργάνωση των μελών του. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν εκλεγώ, το iSYRIZA θα περάσει στα χέρια σας.

Συνδικαλισμός και ελληνοτουρκικά

Αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «προφανώς είναι κάτι απαράδεκτο και χθες συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ και τους φορείς συνειδητοποιώντας τις μεγάλες αδικίες που γίνονται στα εργασιακά. Ο συνδικαλισμός θα έχει θέση στα όργανα του κόμματος και στην παραγωγή της πολιτικής».

Στην συνέχεια της δήλωσής του στα τηλεοπτικά κανάλια, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για τα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα για το ελληνοτουρκικό.

«Είναι απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να μην απαντάει στην πρόκληση του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, για το ψευδοκράτος. Ένας ηγέτης απαντάει ξεκάθαρα δεν αφήνει να περνάνε υπονοούμενα. Η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κυβέρνηση θα προστατεύσει πλήρως και την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά δικαιώματά της, είναι ξεκάθαρο», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για το στρατό έχω πει ξεκάθαρα ότι θέλω η πρώτη γραμμή να είναι επαγγελματική»

Στις επικρίσεις που δέχεται ότι δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο ο λόγος του απάντησε: «Είμαι ο μόνος υποψήφιος που έχει καταθέσει προτάσεις, και το να λέγεται ότι δεν έχω πολιτικό περιεχόμενο ενώ έτσι άρχισε η υποψηφιότητά μου, από την έγκριση του κόσμου από το περιεχόμενο που έβαλα μπροστά, τότε πολύ απλά δεν σέβονται την νοημοσύνη του κόσμου. Για το στρατό έχω πει ξεκάθαρα ότι θέλω η πρώτη γραμμή να είναι επαγγελματική για το υπόλοιπο να ισχύει κοινωνική θητεία».

«Καλώς ήρθες Στέφανε στο Αιγάλεω»

Ένα μαγαζί στο Αιγάλεω επιφύλασσε μια έκπληξη στον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς κόλλησε ένα πανό στα τζάμια του, το οποίο έγραφε «καλώς ήρθες Στέφανε στο Αιγάλεω». 

Μεταξύ των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε στη λεζάντα: «Περιμένοντας τον Στέφανο!» στο Αιγάλεω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις