Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν θα κάτσω να αξιολογήσω το παιδί» δήλωσε ο πρέσβης της Κύπρου για το «κρατίδιο»

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν θα κάτσω να αξιολογήσω το παιδί» δήλωσε ο πρέσβης της Κύπρου για το «κρατίδιο»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Δεν θα κάτσω να αξιολογήσω το παιδί. Ο άνθρωπος έχει μπει στην πολιτική πρόσφατα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος, σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό «κρατίδιο» του Στέφανου Κασσελάκη, στις δηλώσεις του μετά τη συγκέντρωσή του στο Αιγάλεω.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα είπε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης άθελα του προσέφερε υπηρεσίες, απέδειξε ότι το Κυπριακό πουλάει».

«Δεν θα κάτσω να αξιολογήσω το παιδί. Ο άνθρωπος έχει μπει στην πολιτική πρόσφατα. Δεν θα αξιολογήσω έναν άνθρωπο που θα είναι δυνητικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο κ. Κενεβέζος στην εκπομπή της τηλεόρασης του OPEN.

«Άθελά του ανέδειξε ξανά την ύπαρξη αντανακλαστικών σε σχέση με το Κυπριακό», είπε ο πρέσβης σημειώνοντας επίσης ότι «είναι πολύ κρίσιμο, πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που υπηρετούν ή θα υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα, δεν μπορούν να γνωρίζουν τα θέματα όπως τα γνωρίζει ο μέσος πολίτης».

«Το ότι υπήρξε μία διόρθωση, ήταν μία κίνηση η οποία αναδεικνύει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία σου δίνουν μια σχετική ικανοποίηση. Δεν κρύβω την ανθρώπινη ανησυχία μου σε σχέση με το Κυπριακό», είπε επίσης προσθέτοντας ότι «πρέπει να ξέρουμε το Κυπριακό».

Όσα είπε στο OPEN ο Κυριάκος Κενεβέζος:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις