Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Έστειλε μήνυμα επιστροφής στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ – Δημιουργείται προεδρικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Έστειλε μήνυμα επιστροφής στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ – Δημιουργείται προεδρικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε σήμερα (21.11.2023) από τη Θεσσαλονίκη μήνυμα επιστροφής στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία προεδρικού γραφείου στη συμπρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε το μεσημέρι τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με στελέχη.

Όπως ανέφερε η voria.gr ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν έξω από τα γραφεία και τις οργανώσεις και να συνομιλούν με την κοινωνία, ενώ εκεί έστειλε και το μήνυμα στους αντιφορονούντες και τόνισε πως είναι καλοδεχούμενοι όσοι έφυγαν από το κόμμα και θέλουν να επιστρέψουν.

Επίσης αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί προεδρικό γραφείο στην συμπρωτεύουσα, το οποίο μάλιστα είπε ότι θα το επισκέπτεται συχνά.

Μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη συνάντηση με τα στελέχη του κόμματος και την επόμενη μέρα.

Απαντώντας σε ερώτηση της Voria.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τις Νομαρχιακές μας, τις οργανώσεις των μελών. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά».

Στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία (Εγνατία 76) τον υποδέχθηκαν οι αναπληρωτές γραμματείς των Ν.Ε Α’ και Β ‘ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου και Γρηγόρης Εδιρνέλης, καθώς κι ο γραμματέας της Α’ , Κώστας Αμπατζάς, παραιτήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και της Β’ , Χρήστος Μαικίδης, αποχώρησε από το κόμμα.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις