Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Έστειλε μήνυμα επιστροφής στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ – Δημιουργείται προεδρικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε σήμερα (21.11.2023) από τη Θεσσαλονίκη μήνυμα επιστροφής στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία προεδρικού γραφείου στη συμπρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε το μεσημέρι τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με στελέχη.

Όπως ανέφερε η voria.gr ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν έξω από τα γραφεία και τις οργανώσεις και να συνομιλούν με την κοινωνία, ενώ εκεί έστειλε και το μήνυμα στους αντιφορονούντες και τόνισε πως είναι καλοδεχούμενοι όσοι έφυγαν από το κόμμα και θέλουν να επιστρέψουν.

Επίσης αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί προεδρικό γραφείο στην συμπρωτεύουσα, το οποίο μάλιστα είπε ότι θα το επισκέπτεται συχνά.

Μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη συνάντηση με τα στελέχη του κόμματος και την επόμενη μέρα.

Απαντώντας σε ερώτηση της Voria.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τις Νομαρχιακές μας, τις οργανώσεις των μελών. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά».

kasselakis thessaloniki eurokinisi

kasselakis thessaloniki eurokinisi

kasselakis thessaloniki eurokinisi

Στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία (Εγνατία 76) τον υποδέχθηκαν οι αναπληρωτές γραμματείς των Ν.Ε Α’ και Β ‘ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου και Γρηγόρης Εδιρνέλης, καθώς κι ο γραμματέας της Α’ , Κώστας Αμπατζάς, παραιτήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και της Β’ , Χρήστος Μαικίδης, αποχώρησε από το κόμμα.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ask Alexis»: Backstage από την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – «Το δίκιο είναι ζόρικο πολύ»
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε στιγμιότυπα από τον ανοιχτό διάλογο, μίλησε για «νέο τρόπο λειτουργίας» και έθεσε στο επίκεντρο τη συμμετοχή και τη συνδιαμόρφωση
Αλέξης Τσίπρας
10
«Συλλογική ηγεσία» μέχρι τις εκλογές εισηγείται ο Νίκος Παππάς στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – «Πρώτιστη ανάγκη η συγκρότηση των ψηφοδελτίων»
Ο πρώην υπουργός κηρύσσει το τέλος της απόφασης συνεργασίας με την ΕΛΑΣ, στρέφει τα πυρά του στις «ατομικές μετακινήσεις» στελεχών και ζητεί την επιστροφή των βουλευτικών εδρών από όσους επιλέγουν διαφορετική πολιτική πορεία.
Νίκος Παππάς
Μόνη στην κάλπη η Ρένα Δούρου για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η υποχώρηση Πολάκη και οι αιχμές για «σχέδιο» αποχωρήσεων
Η υποψηφιότητα της βουλευτού ανακοινώθηκε επισήμως μετά την απόσυρση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επικαλέστηκε τους δυσμενείς συσχετισμούς και παρέπεμψε στην Κεντρική Επιτροπή
Δούρου και Πολάκης 40
ΠΑΣΟΚ: Τέταρτο σποτ για το Ταμείο Ανάκαμψης – «Χαμένη ευκαιρία για φθηνό ρεύμα και αποθήκευση ενέργειας»
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «ιστορική χαμένη ευκαιρία», υποστηρίζοντας ότι οι πόροι δεν αξιοποιήθηκαν προς όφελος των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Πολάκης δεν κατεβαίνει υποψήφιος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για δύο υποψηφιότητες»
Ο βουλευτής Χανίων δεν θα διεκδικήσει την προεδρία, καθώς οι συσχετισμοί γέρνουν υπέρ της Ρένας Δούρου - Αύριο η ψηφοφορία για τους 13 εναπομείναντες βουλευτές
Παύλος Πολάκης 29
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καριπίδης αποδέχεται την έδρα Κόκκαλη, αλλά κρατά κλειστά τα χαρτιά του – «Θα ορκιστώ και μετά θα δω»
Ο πρώτος επιλαχών στη Λάρισα δηλώνει ότι θα αναλάβει το βουλευτικό αξίωμα, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την πολιτική του πορεία - Στους 13 βουλευτές η Κοινοβουλευτική Ομάδα, εν μέσω νέου κύματος αποχωρήσεων
Ιωάννης Καριπίδης