Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Για δείπνο στο Παγκράτι με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Για ποτό, φαγητό και κουβέντα με πιο χαλαρή διάθεση, βγήκε με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τετάρτης (29/11/2023) ο Στέφανος Κασσελάκης, σε κεντρικό μπαρ του Παγκρατίου.

Όπως βλέπετε στις εικόνες του newsit.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κάθισε σε ένα μεγάλο τραπέζι με τους βουλευτές του κόμματος και ξεκίνησαν χαλαρή συζήτηση.

Παρόντες είναι μεταξύ άλλων, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Σωκράτης Φάμελλος, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε από τη θέση του βγήκε από το μαγαζί, καθώς το ενδιαφέρον του τράβηξαν κάποιοι μουσικοί που έπαιζαν κομμάτια στο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθυντή του ΠΟΥ στην Ευρώπη: «Άλματα προόδου στη δημόσια υγεία της Ελλάδας»
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν εκτενώς πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα μας για την προστασία της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ειδικά ως προς την έκθεσή τους σε βλαβερό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Χανς Κλούγκε
Σωκράτης Φάμελλος: Η αποστολή δυνάμεων στην Κύπρο επιβεβαιώνει την ανάγκη για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί δέσμευση ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «λειτουργεί ως ουρά των Τραμπ και Νετανιάχου»
Σωκράτης Φάμελλος
Μέση Ανατολή: Περίπου 1.500 Έλληνες ζητούν επαναπατρισμό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Με τον εναέριο χώρο να παραμένει κλειστός σε κρίσιμους κόμβους, το ΥΠΕΞ ενεργοποιεί σχέδιο εκκένωσης μόλις ανοίξουν «παράθυρα» πτήσεων – «Πρώτο μέλημα η προστασία των πολιτών», λέει ο Γιάννης Λοβέρδος
Εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο