Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης για τα αποτελέσματα εκλογής συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ: Οποιαδήποτε τερατογένεση είναι προϊόν εξαήμερου «μαγειρέματος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έξι μέρες μετά τις εκλογές, 20 λεπτά πριν από την έναρξη του Συνεδρίου, δεν έχει ανακοινωθεί από την ομάδα που διοικεί τον ΣΥΡΙΖΑ πόσοι είναι οι σύνεδροι» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν έχουν βγει (6 ολόκληρες μέρες!) επίσημα αποτελέσματα. Η δική μας καμπάνια εξέδωσε (την επόμενη κιόλας μέρα) αποτελέσματα βάσει των υπογεγραμμένων πρακτικών των εφορευτικών επιτροπών των ΟΜ όλης της χώρας. Σύμφωνα με αυτά, ο συνολικός αριθμός των συνέδρων είναι 3587» γράφει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης για την εκλογή συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει:

«Οποιαδήποτε… τερατογένεση δείτε ως προς τον αριθμό των συνέδρων είναι προϊόν εξαήμερου μαγειρέματος.

Όπως ανακοίνωσαν μέλη της ΚΟΕΣ στον «επίσημο» ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε σε usb stick (είναι στη διάθεση τους) υπογεγραμμένες δηλώσεις 1936 εκλεγμένων συνέδρων (μέχρι το πρωί, ενώ η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται στο info@odikosmassyriza.gr).

Οι σύνεδροι αυτοί έχουν υπογράψει το εξής κείμενο: Ο/η κάτωθι νομίμως εκλεγμένος/η σύνεδρος τάσσομαι υπέρ της συμμετοχής του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Τάσσομαι κατά του αποκλεισμού οποιουδήποτε νόμιμα εκλεγμένου συνέδρου. Η Δημοκρατία δεν αποκλείει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου