Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη ρωγμή έγινε, επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές – Μήνυμα από τη Νέα Υόρκη

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και από τη Νέα Υόρκη έστειλε βίντεο – μήνυμα μετά τα αποτελέσματα του β’ γύρου στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι η «πρώτη ρωγμή» έγινε και πως επόμενος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ευρωεκλογές. Προανήγγειλε δε ότι με το που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα πάει στη Θεσσαλία, η οποία είναι προτεραιότητά του.

«Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε. Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη. Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα. Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, “είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους”. Και είδατε τι έγινε», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το διάρκειας 1.31 βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει στο τέλος του βίντεο και το… σύνθημα.

 

Όλα όσα λέει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσαλάκης

«Ήθελα να ήμουν μαζί σας σήμερα σε μια γιορτή όχι μόνο της Δημοκρατίας αλλά και του δημοκρατικού κόσμου, ο οποίος σήκωσε ανάστημα και έδειξε ότι είμαστε η πλειοψηφία. Και είμαι υπερήφανος και για τη σύγχρονη Αριστερά, η οποία έδειξε ότι όταν ακομπλεξάριστα λέμε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, είμαστε με τον προοδευτικό κόσμο, τους προοδευτικούς υποψηφίους, χωρίς αστερίσκους, δείτε τι γίνεται.

Αυτή η παντοδυναμία Μητσοτάκη, το μπλε κράτος, η ροή του χρήματος, το επιτελικό κράτος, η αλαζονεία, η οικογενειοκρατία στην πολιτική και στην οικονομία και στην κοινωνία, ξαφνικά λαμβάνει μια απάντηση.

Είμαι πάρα πάλα πολύ υπερήφανος για τη Θεσσαλία και τον Δημήτρη Κουρέτα. Με το που επιστρέψω στην Ελλάδα ξανά ανεβώ στη Θεσσαλία γιατί είναι προτεραιότητά μου οι πολίτες αυτής της περιφέρειας να βρουν επιτέλους Δικαιοσύνη. Δεν θα τη βρούν από τη Νέα Δημοκρατία. Θα τη βρούν από εμάς, οι οποίοι θα σταθούμε δίπλα τους έμπρακτα όχι μόνο μέχρι να πάρουν αποζημίωση ή να ξελασπώσουν τα σπίτια τους, αλλά μέχρι ο τόπος τους να ανθίσει και πάλι.

Να συγχαρώ επίσης τον Χάρη Δούκα, τον Στέλιο Αγγελούδη, την Τίνα Καφατσάκη, τον Σίμο Ρούσσο και όλους τους προοδευτικούς υποψηφίους που πέτυχαν νίκες σήμερα, Η πρώτη ρωγμή έγινε, πάμε τώρα επόμενο σταθμό, τις ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά!»

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
20
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος