Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποδοχή super star στη Νέα Σμύρνη και το απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Υποδοχή… super star, επεφύλασσαν στη Νέα Σμύρνη, στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, πήγε στο εκλογικό κέντρο του Γαλαξία για να ψηφίσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα…

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον περίμεναν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με τον ίδιο να χαιρετά χαμογελαστός, να ανταλλάζει χειραψίες και να βγάζει selfies.

kasselakis neaSmyrni kasselakis neaSmyrni

Αφού ψήφισε και έκανε δηλώσεις τους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνομίλησε, μεταξύ άλλων και με μία ηλικιωμένη, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της που τον γνώρισε. 

kasselakis ilikiomeni kasselakis ilikiomeni

Το… απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Τα… απρόοπτα δεν έλειψαν κατά την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Σμύρνη, καθώς του επιτέθηκε φραστικά η Ελένη Λουκά. Φορώντας μάσκα και γάντια, φώναζε “Ντροπή σου, ντροπή σου! Είσαι του σατανά!”, με εκείνον να της απαντά ψύχραιμα “Σέβομαι την άποψη σου”.

Ένταση για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε και με ανθρώπους που είχαν στήσει περίπτερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ήταν δυσαρεστημένοι για την πολυκοσμία και τον συνωστισμό στο σημείο. Ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν και ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221