Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981, να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Κεφαλονίτικο σπίτι».

Με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου έκανε την ομιλία του στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης, με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ να μεταδίδει ότι δεν έλειψαν οι αναφορές στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα».

«Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, λέγοντας ότι «έχω πει επίσης κάτι που πολλοί θεωρούν πώς το λέει αυτός στην ομογένεια για διαχωρισμό κράτος-εκλησίας, εγώ είμαι θρησκευόμενος».

Μάλιστα, έκανε παρατήρηση και στον πατέρα του σε μια στιγμή, λέγοντας «μπαμπά, μιλάω». Οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη ήταν παρόντες στην εκδήλωση, με τη μητέρα του να δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της και να εκφράζει την αισιοδοξία της ότι θα έχει καλή πολιτική σταδιοδρομιία.

Το λεωφορείο και ο… Μητσοτάκης

Πριν μπουν στο «Κεφαλονίτικο σπίτι», ο Στέφανος Κασσελάκης αστειεύτηκε με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν πάνω σε λεωφορειολωρίδα σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Κασσελάκης ρώτησε «πας μπροστά στο λεωφορείο;», με τον Όθωνα Ηλιόπουλο να του απαντά «ποιος θα νικούσε, το λεωφορείο; Εγώ θα νικούσα».

Όταν, δε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντάς του «καλά ρε μπροστά στο λεωφορείο ήσουν;» ο βουλευτής Επικρατείας του απάντησε «αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα λεωφορείο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μητσοτάκη;». «Είσαι τρελός» απάντησε αστειευόμενος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πιερία: Δεν υπάρχει για εμάς καμία ξεχασμένη περιοχή
«Μιλάω για μια Ελλάδα που όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες και πρόσβαση στις ίδιες υπηρεσίες» δήλωσε ο πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τον δήμο Πύδνας - Κολυνδρού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Με «τα γαλάζια σου γράμματα» της Γαλάνη η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση
«Ακρίβεια στα καύσιμα; Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για την ακρίβεια. Επιστολή στην φον Ντερ Λάιεν για τον ΦΠΑ τώρα. Πόσες επιστολές θα στείλετε πια για αυτά που πρέπει εσείς να λύσετε;»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Μαρία Καρυστιανού: Ελέγχθηκε το ιατρείο μου, νόμιμο το μηχάνημα βιοσυντονισμού – Υπάρχει κβαντική ιατρική αλλά όχι εξειδίκευση
Κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ματίνα Παγώνη να ανακαλέσουν για το μηχάνημα - Κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δημοσιοποίηση του ονόματός της - Τι είπε για τη δίκη των Τεμπών και την κόρη της
Μαρία Καρυστιανού 148
Στην Αθήνα την Τρίτη ο Μάρκο Ρούμπιο: F-35, Τουρκία, συμφωνία αμυντικής συνεργασίας και ενέργεια στο τραπέζι
Η Ουάσιγκτον δίνει τεράστια σημασία στον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακή πύλη, καθώς μέσω αυτής μεταφέρεται αμερικανικό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη
O Μάρκο Ρούμπιο
Κωνσταντοπούλου: Να μας πει ο Φλωρίδης ποιος είναι τώρα «για τα μπάζα» – Είναι ψέματα ότι δε θα συνεργαστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Είναι ψέματα η απόφασή τους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Διότι ήδη συνεργάζονται» τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
9