Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981, να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Κεφαλονίτικο σπίτι».

Με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου έκανε την ομιλία του στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης, με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ να μεταδίδει ότι δεν έλειψαν οι αναφορές στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα».

«Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, λέγοντας ότι «έχω πει επίσης κάτι που πολλοί θεωρούν πώς το λέει αυτός στην ομογένεια για διαχωρισμό κράτος-εκλησίας, εγώ είμαι θρησκευόμενος».

Μάλιστα, έκανε παρατήρηση και στον πατέρα του σε μια στιγμή, λέγοντας «μπαμπά, μιλάω». Οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη ήταν παρόντες στην εκδήλωση, με τη μητέρα του να δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της και να εκφράζει την αισιοδοξία της ότι θα έχει καλή πολιτική σταδιοδρομιία.

Το λεωφορείο και ο… Μητσοτάκης

Πριν μπουν στο «Κεφαλονίτικο σπίτι», ο Στέφανος Κασσελάκης αστειεύτηκε με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν πάνω σε λεωφορειολωρίδα σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Κασσελάκης ρώτησε «πας μπροστά στο λεωφορείο;», με τον Όθωνα Ηλιόπουλο να του απαντά «ποιος θα νικούσε, το λεωφορείο; Εγώ θα νικούσα».

Όταν, δε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντάς του «καλά ρε μπροστά στο λεωφορείο ήσουν;» ο βουλευτής Επικρατείας του απάντησε «αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα λεωφορείο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μητσοτάκη;». «Είσαι τρελός» απάντησε αστειευόμενος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης 5
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
25
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 33
Ο Μάριος Σαλμάς θέτει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για τη Singular Logic ενόψει εκλογών: «Να μην μπορεί να αμφισβητηθεί το αδιάβλητο»
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και ρωτά αν εξετάζεται εναλλακτική λύση για την πληροφορική υποστήριξη της διαδικασίας
Μάριος Σαλμάς 8