Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Καλά έκανα για τον Παπανώτα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είναι αποκλεισμένος λόγω του καιρού στην Αστυπάλαια…

Το πρωί της Τρίτης (23/4/24) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, απαντώντας μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για τον Δημήτρη Παπανώτα και την απόφασή του να τον κρατήσει εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και καλά έκανα! Να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα. Προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Απαντώντας επίσης, σε εκείνους που είπαν πως κάνει κρουαζιέρα στα νησιά, ο ίδιος σχολίασε: «Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 10
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 92
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως
Ο Μιχάλης Μπεκίρης αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Εν μέσω της αντιπαράθεσης για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης»
Μιχάλης Μπεκίρης 47