Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Με κόκκινη ποδιά για εθελοντική εργασία στην κουζίνα του «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανος Κασσελάκης κέντρισε τα βλέμματα στην κουζίνα του «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο. Φόρεσε ποδιά και πήρε μέρος στην προετοιμασία των γευμάτων.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της ανθρωπιστικής εθελοντικής οργάνωσης «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο επισκέφτηκε χθες (13-08-2024) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, αλλά δεν περιορίστηκε να μιλήσει με τους ανθρώπους της οργάνωσης και τους εθελοντές που συνάντησε για το έργο που επιτελούν. Παρείχε και ο ίδιος εθελοντική εργασία στην κουζίνα του Κέντρου, καθώς δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Φόρεσε την ποδιά των εθελοντών και βοήθησε μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προετοιμασία γευμάτων», σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει:

kasselakis kalas kasselakis kalas kasselakis kalas

«Η “Humanity Greece” έχει ένα πολύπλευρο έργο αλληλεγγύης σε σταθερή βάση, αλλά και σε επείγουσες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας φρέσκο φαγητό και για τα κλιμάκια που επιχειρούν σε πύρινα μέτωπα εντός της Αττικής, ενώ συνδράμει και τους πυρόπληκτους της ΒΑ Αττικής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο «Οδυσσέας» Τσίπρας «ταξιδεύει» στα social media: «Πείτε στον Νόλαν ότι όταν εκείνος πήγαινε στην Ιθάκη, εγώ επέστρεφα»
Λογαριασμός στο Χ παρουσίασε τον πρώην πρωθυπουργό ως μυθικό ήρωα, με αφορμή τη νέα κινηματογραφική ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη που «σπάει» ταμεία
Τσίπρας ως «Οδυσσέας»
Εξοπλιστικά 4,3 δισ. ευρώ από το ΚΥΣΕΑ: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», anti-drone συστήματα, C-390 και V-BAT – Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Το «πράσινο φως» δόθηκε για 11 προγράμματα που αλλάζουν την αεράμυνα, τις μεταφορές, την επιτήρηση και τις ειδικές επιχειρήσεις - Στα 700 εκατ. ευρώ η συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στον νέο θόλο
Νίκος Δένδιας, ενημέρωση για εξοπλιστικά
Το ΚΥΣΕΑ εγκρίνει σήμερα εξοπλιστικό πρόγραμμα «μαμούθ» ύψους 4,3 δισεκ. ευρώ – Τι περιλαμβάνει η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυσύνθετα εξοπλιστικά πακέτα των τελευταίων ετών που καλύπτει όλο σχεδόν ολόκληρο το φάσμα των σύγχρονων στρατιωτικών επιχειρήσεων
Μέγαρο Μαξίμου 42