Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Μετάνιωσα που είπα ότι θέλω δυο γιους – Δεν ήθελα να προσβάλλω τις γυναίκες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του Action24 και θέλησε να απολογηθεί για την δήλωσή του ότι θα ήθελε να αποκτήσει δύο γιους, λέγοντας πως δεν ήθελε να προσβάλλει τις γυναίκες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης Καλογεροπούλου για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στην πολιτική του σταδιοδρομία η απάντησή του ήταν άμεση και αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε στο πρόσφατο παρελθόν σε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη όπου και είχε υποστηρίξει ότι θέλει δύο γιους.

Σημειώνεται πως έκτοτε είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων από τον αντιπολιτευτικό χώρο και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να απολογηθεί και να τονίσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει το γυναικείο φύλο στηρίζοντας την άποψή του στο ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σύντροφός του Τάιλερ είχαν όμορφες εμπειρίες στο παρελθόν με τα αδέρφια τους.

 

«Δεν είναι κάτι που πίστευα ούτε τότε, ούτε τώρα, το είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή… αυτή η δήλωση δεν ανταποκρίνεται στο ποιος είμαι» σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ επιμένει για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζητά δέσμευση της κρατικής χρηματοδότησης και αποζημιώσεων βουλευτών
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτείνει δέσμευση του 80% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων και υποχρεωτική απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης
ΕΛΑΣ 5
ΠΑΣΟΚ κατά Αλέξη Τσίπρα: «Rebranding αγκαλιά με τα συμφέροντα» – Νέα σύγκρουση για τη χρηματοδότηση της ΕΛΑΣ
Σκληρή απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στις αιτιάσεις της Αμαλίας - «Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
ΠΑΣΟΚ
Κοινή ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ με Χαρίτση, Ηλιόπουλο και μέλη της Νέας Αριστεράς – Εκτός η Κασιμάτη
Το κείμενο αφορά την ψηφιακή πλατφόρμα που έθεσε σε λειτουργία η Περιφέρεια Αττικής για την καταγραφή κατοίκων των Προσφυγικών και περιλαμβάνει καταγγελίες για ελλιπή προστασία προσωπικών δεδομένων
Δούρου, Χαρίτσης, Τσακαλώτος, Κασιμάτη