Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ
Φωτογραφία: Eurokinissi

Νέα επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή τη φορά για το ΕΣΥ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό “Κολοκοτρώνη του ΕΣΥ”, με αφορμή τις αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων. Μάλιστα, κοινοποιεί και ένα βίντεο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου. 

Αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:

“Ο Κ. Μητσοτάκης έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ: ανακοίνωσε την «επανάστασή» του στις διοικήσεις των νοσοκομείων: Θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε διαγωνισμό και ο νέος διοικητής θα επιλέγεται από τον ΥΠΟΥΡΓΟ! Ο διοικητής θα παίρνει bonus ή θα απολύεται από τον υπουργό, ο οποίος παίρνει bonus ή απολύεται από τον πρωθυπουργό.

Δείτε το βίντεο της βουλεύτριάς μας @Ral_Christidou για να διαπιστώσετε το μέγεθος της νέας εξαπάτησης. Αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν.

Μία Σύγχρονη Αριστερά θα πετάξει έξω την εκάστοτε κυβέρνηση από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Οι ζωές των Ελλήνων πολιτών απαιτούν ένα σύστημα που δε βασίζεται στην κομματική ταυτότητα. Τόσο δύσκολο είναι επιτέλους το αυτονόητο;”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις