Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο πατέρας του είναι βενιζελικός και εγώ μητσοτακικός» λέει θείος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο πατέρας του είναι βενιζελικός και εγώ  μητσοτακικός» λέει θείος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε στο Live News για τον 35χρονο υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον πατέρα του, Θεόδωρο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ, νυν υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά και θείος του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς είναι πρώτος ξάδελφος του πατέρα του 35χρονου που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου.

«Για να μην ακούγονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά. Μετά πήγε στην Αθήνα όπου και περάτωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του, ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

«Από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε».

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο: 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις