Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Περήφανος για την ιστορία της παράταξής μας, καλή αρχή Αλέξη Τσίπρα στο νέο εγχείρημα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε υπερήφανος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή τη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ.

«Περήφανος για την Ιστορία της παράταξής μας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήραν μια γενναία απόφαση κόντρα σε κάθε μορφή λαϊκισμού. Μια απόφαση πατριωτισμού. Καλή αρχή Αλέξη Τσίπρα στο νέο εγχείρημα» σημειώνει ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Και παράλληλα προσθέτει πως «πριν σχεδόν ένα χρόνο βρέθηκα στη λίμνη Δοϊράνης, στα σύνορα της χώρας, πριν καν πάρω την απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ειλικρίνεια, αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω πάντα, σας μίλησα για τη σημασία της συμφωνίας των Πρεσπών: Πατριώτης είναι αυτός που με αυταπάρνηση θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του».

Νωρίτερα σήμερα (17/06/2024) ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών στη Διεθνή Διάσκεψη και παρακολούθησε την βράβευση με το βραβείο Ειρήνης των Πρεσπών του Μάθιου Νίμιτς από τους Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33