Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Πρώτο επισκεπτήριο – Ποιους θα δει – Πρόβες για παρέλαση και αύριο μαγειρεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρώτο του επισκεπτήριο θα έχει σε λίγη ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την θητεία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας.

Τον Στέφανο Κασσελάκη επισκέπτονται ο διευθυντής του γραφείου του Μανώλης Καπνισάκης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετέχει στις πρόβες που γίνονται στο στρατόπεδο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου θα παρελάσει με όλους τους νεοσύλλεκτους.

Συμμετέχει επίσης σε όλες τις δραστηριότητες και αύριο θα είναι στα μαγειρεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 39
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21