Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Ρε παιδιά καμιά δωρεά στη Θεσσαλία θα κάνετε;» – Τι είπε για τις βέρες και τον Τάιλερ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ρε παιδιά καμιά δωρεά στη Θεσσαλία θα κάνετε;» – Τι είπε για τις βέρες και τον Τάιλερ

O Στέφανος Κασσελάκης παραμένει στις ΗΠΑ την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται. Σε συνέντευξή του, μιλάει για τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ που όπως λέει έχει πάρει προσωπικά τα προβλήματα στο ΕΣΥ…

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει για όλα πλην ΣΥΡΙΖΑ. Από τη Νέα Υόρκη στέλνει μια σειρά από μηνύματα και φροντίζει για ακόμα μια φορά να πλέξει το εγκώμιο του συντρόφου του. Ο Τάιλερ Μακμπέθ όπως λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει πάρει προσωπικά τα προβλήματα που είδε με τα μάτια του στον Ευαγγελισμό και αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του ΕΣΥ. Είναι αποφασισμένος να εργαστεί στο πλευρό του 35χρονου για να βελτιωθεί η εικόνα.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη στον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάση Τσίτσα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και αποκάλυψε ότι οι βέρες του πολιτικού γάμου ήταν Cartier.

«Τους λέω κάθε φορά που μας κυνηγάνε, “ρε παιδιά καμια δωρεά στη Θεσσαλία θα κάνετε;” Τόσα χρήματα βγάζετε από εμάς…» είπε και συνέχισε αναφέροντας ότι δεν ξέρει ποιος έβγαλε από το μυαλό του τα περί γάμου στο Χάμπτονς.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Τάιλερ όταν εργαζόταν σε νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είπε ότι «τραβήξαμε δύσκολες στιγμές. Εκείνος δηλαδή… Δούλευε τις νύχτες τον οδηγούσα στο νοσοκομείο, μία μάσκα είχε για δύο εβδομάδες… δεν είχαν άλλον εξοπλισμό».

Συνεχίζοντας είπε ότι “πάμε στον Ευαγγελισμό πριν 1-2 μήνες και βλέπει μια αναλογία νοσηλευτών με ασθενείς και λες “δεν είναι δυνατόν να ελέγξεις τη μόλυνση. Ο Τάιλερ, όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Έλληνες, το παίρνει προσωπικά… Τι σόι χώρα με τη χλιδή στη Μύκονο είμαστε όταν είναι αυτή η Αθήνα; Πόσο μάλλον η περιφέρεια», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακόμη τόνισε ότι “εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα. Με νέες νοοτροπίες και σε όποιον αρέσει…Κάποιος πρέπει να το προσπαθήσει, αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα. Αλλιώς είμαστε απλά έρμαια των επιλογών του παρελθόντος.”

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το τέλος των δηλώσεων, όπου μια γυναίκα έπιασε το χέρι του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τον ρώτησε αν οι βέρες του γάμου του με τον Τάιλερ είναι του οίκου Cartier. Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης χαμογέλασε και της έκανε νόημα με χιούμορ να μην μιλάει δυνατά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις