Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης σε ΝΔ: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου, διαφάνεια για το δάνειό σας»

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του «Πόθεν Έσχες» του σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σήμερα (04.06.2024) μία ανάρτηση ζητώντας τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντί για δήλωση Πόθεν Έσχες, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφάνισε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη έναν πίνακα μίας σελίδας, παρουσιάζοντας τα περιουσιακά του στοιχεία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εμφάνισε για λίγα δευτερόλεπτα μέσω προτζέκτορα, τα 3 ακίνητα που διαθέτει σε Αθήνα, ΗΠΑ και Σπέτσες. 

Σήμερα (04.06.2024), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) γράφοντας: «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους. Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα.

Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 8
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 14
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης