Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί

Στέφανος Κασσελάκης: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί
Φωτογραφία: Eurokinissi

Λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα (24.02.2024) το απόγευμα, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, περνά στην αντεπίθεση με ανάρτηση του στο Instagram. 

«Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε “ουρανοκατέβατο”, όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα. Η κοινωνία με έφερε εμένα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Τα βλέμματα στην Όλγα Γεροβασίλη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στο συνέδριο, και ιδιαίτερα του Νίκου Παππά, ο οποίος -όπως είναι γνωστό-  έχει μεγάλη δύναμη στο συνέδριο και στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, προκειμένου να είναι γεμάτη η αίθουσα, στις 19.30, όταν θα μιλήσει η Όλγα Γεροβασίλη, ώστε τα στελέχη του κόμματος να δείξουν την στήριξη τους στην υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι διεργασίες, καθώς η αγωνία κορυφώνεται για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και την παρουσία του στις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα στελεχών, που κρατούν ουδέτερη στάση, ανέλαβε να πείσει τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, όσο και την Όλγα Γεροβασίλη ότι θα πρέπει να κάνουν βήματα υποχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, η μεν αντιπρόεδρος της Βουλής δεν θα πρέπει να καταθέσει την υποψηφιότητα της για την αρχηγεία του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει δεκτές όλες τις προτάσεις που έχει καταθέσει η Όλγα Γεροβασίλη και να τις συμπεριλάβει στο τελικό κείμενο του συνεδρίου.

Φυσικά τίποτα από τα δύο δεν είναι εύκολο, καθώς η ‘Ολγα Γεροβασίλη έχει κάνει ήδη τις επαφές που χρειάζεται για την στήριξη της, ο δε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει σηκώσει το γάντι της αντιπαράθεσης λέγοντας «βρείτε μου αντίπαλο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις