Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Στήριξη» από το CHP στην Τουρκία γιατί «θα κάνει περισσότερα λάθη»

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία του κόμματος, την Κυριακή (24.09.2023), ο υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και στα μίντια της Τουρκίας.

Αίσθηση προκαλεί το χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Haber Global, στο οποίο αναλυτές και πρόσωπα που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), εξέφρασαν ανοιχτά την προτίμηση τους στον Στέφανο Κασσελάκη, διότι αυτό… συμφέρει τη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, φτάνοντας στο σενάριο να εκλεγεί και πρωθυπουργός, σχολίαζαν χαρακτηριστικά ότι “η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει το υπόβαθρο και δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα”, προσθέτοντας πως “το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πολλά λάθη και στην εξωτερική πολιτική”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη 5