Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Στήριξη» από το CHP στην Τουρκία γιατί «θα κάνει περισσότερα λάθη»

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία του κόμματος, την Κυριακή (24.09.2023), ο υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και στα μίντια της Τουρκίας.

Αίσθηση προκαλεί το χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Haber Global, στο οποίο αναλυτές και πρόσωπα που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), εξέφρασαν ανοιχτά την προτίμηση τους στον Στέφανο Κασσελάκη, διότι αυτό… συμφέρει τη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, φτάνοντας στο σενάριο να εκλεγεί και πρωθυπουργός, σχολίαζαν χαρακτηριστικά ότι “η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει το υπόβαθρο και δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα”, προσθέτοντας πως “το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πολλά λάθη και στην εξωτερική πολιτική”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου: Αμοιβαία τα οφέλη από τις σχέσεις των δύο χωρών – Τα «καρφιά» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
«Με κύριο πυλώνα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες στο ναυτιλιακό τομέα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»
Κώστας Καραμανλής
Σκληρή κόντρα Μαρινάκη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είπατε ψέματα σε πανελλήνια μετάδοση» – «Πρέπει να φύγετε, είστε επικίνδυνοι»
Η ομιλία Ανδρουλάκη είναι «σαν να είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης» - «Διαιρείτε και διχάζετε τον ελληνικό λαό» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI