Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Στήριξη» από το CHP στην Τουρκία γιατί «θα κάνει περισσότερα λάθη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία του κόμματος, την Κυριακή (24.09.2023), ο υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και στα μίντια της Τουρκίας.

Αίσθηση προκαλεί το χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Haber Global, στο οποίο αναλυτές και πρόσωπα που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), εξέφρασαν ανοιχτά την προτίμηση τους στον Στέφανο Κασσελάκη, διότι αυτό… συμφέρει τη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, φτάνοντας στο σενάριο να εκλεγεί και πρωθυπουργός, σχολίαζαν χαρακτηριστικά ότι “η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει το υπόβαθρο και δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα”, προσθέτοντας πως “το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πολλά λάθη και στην εξωτερική πολιτική”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 5
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
51