Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Στήριξη» από το CHP στην Τουρκία γιατί «θα κάνει περισσότερα λάθη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία του κόμματος, την Κυριακή (24.09.2023), ο υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και στα μίντια της Τουρκίας.

Αίσθηση προκαλεί το χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Haber Global, στο οποίο αναλυτές και πρόσωπα που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), εξέφρασαν ανοιχτά την προτίμηση τους στον Στέφανο Κασσελάκη, διότι αυτό… συμφέρει τη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, φτάνοντας στο σενάριο να εκλεγεί και πρωθυπουργός, σχολίαζαν χαρακτηριστικά ότι “η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει το υπόβαθρο και δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα”, προσθέτοντας πως “το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πολλά λάθη και στην εξωτερική πολιτική”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Είμαστε στη θέση να πατήσουμε το κουμπί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τελευταίο αίτημα πληρωμής στο Ταμείο Ανάκαμψης
Για «τιτάνιο έργο», που αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την αξιοποίηση των επόμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων έκανε λόγο ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης, στην Πανεπιστημίου την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026
141
Πολάκης σε Γεωργιάδη για Πατούλη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανάγκασε να στείλεις το φιλαράκι σου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας»
Στην πίεση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει ο Παύλος Πολάκης την απόφαση του υπουργού Υγείας να διαβιβάσει στοιχεία για τις εταιρείες του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Ο Γιώργος Πατούλης δηλώνει ότι ζήτησε ο ίδιος να ελεγχθεί
Παύλος Πολάκης