Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Στήριξη» από το CHP στην Τουρκία γιατί «θα κάνει περισσότερα λάθη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, για την προεδρία του κόμματος, την Κυριακή (24.09.2023), ο υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και στα μίντια της Τουρκίας.

Αίσθηση προκαλεί το χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Haber Global, στο οποίο αναλυτές και πρόσωπα που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), εξέφρασαν ανοιχτά την προτίμηση τους στον Στέφανο Κασσελάκη, διότι αυτό… συμφέρει τη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, φτάνοντας στο σενάριο να εκλεγεί και πρωθυπουργός, σχολίαζαν χαρακτηριστικά ότι “η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει το υπόβαθρο και δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα”, προσθέτοντας πως “το σίγουρο είναι ότι θα κάνει πολλά λάθη και στην εξωτερική πολιτική”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 9
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 6
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα