Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης στον Γιάννη Ραγκούση: Σε στηρίζω – Πάμε μαζί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Με τον Γιάννη Ραγκούση επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Στέφανος Κασσελάκης για την υπόθεση με το ψεύτικο προφίλ του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ζητούσε χρήματα για την υποστήριξη του Στέφανου Τζουμάκα, που διαγράφηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Ραγκούσης κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook με το όνομα Ec Stevi, ανέφερε πως διοργανώνεται δήθεν συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα και πως ο πρώην υπουργός ζητούσε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ χρήματα μέσω SMS.

Ανακοινώνοντας την προσφυγή του στη Δίωξη, ο κ. Ραγκούσης είπε: «Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιάννη Ραγκούση, τον διαβεβαίωσε πως όχι μόνο τον πιστεύει και «θα είναι στο πλευρό του», αλλά του πρότεινε κιόλας να πάνε μαζί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση.

ragkousis facebook kataggelia

ragkousis facebook kataggelia

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της – θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη – αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση – να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.

Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.

Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας: Το Πυροβολικό εισέρχεται στη νέα εποχή με την «Ατζέντα 2030»
«Χρόνια Πολλά στο Πυροβολικό μας για την εορτή της Προστάτιδάς του, Αγίας Βαρβάρας. Ένα Όπλο το οποίο εισέρχεται στη νέα εποχή με την "Ατζέντα 2030" και θα έχει σημαντικό ρόλο στη νέα ολιστική αρχιτεκτονική Άμυνας»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Ανησυχία για το ενδεχόμενο «Χριστούγεννα με μπλόκα»: Το χαρτί του διαλόγου του πρωθυπουργού και η «κόκκινη» γραμμή
Η «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση είναι οι αγρότες να μην προχωρήσουν σε μπλόκα σε κρίσιμες υποδομές, όπως τα λιμάνια και τα τελωνεία, αλλά και η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας από τους παρακαμπτήριους δρόμους
Τρακτέρ σε μπλόκα αγροπτών