Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης στον Γιάννη Ραγκούση: Σε στηρίζω – Πάμε μαζί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον Γιάννη Ραγκούση επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Στέφανος Κασσελάκης για την υπόθεση με το ψεύτικο προφίλ του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ζητούσε χρήματα για την υποστήριξη του Στέφανου Τζουμάκα, που διαγράφηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Ραγκούσης κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook με το όνομα Ec Stevi, ανέφερε πως διοργανώνεται δήθεν συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα και πως ο πρώην υπουργός ζητούσε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ χρήματα μέσω SMS.

Ανακοινώνοντας την προσφυγή του στη Δίωξη, ο κ. Ραγκούσης είπε: «Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιάννη Ραγκούση, τον διαβεβαίωσε πως όχι μόνο τον πιστεύει και «θα είναι στο πλευρό του», αλλά του πρότεινε κιόλας να πάνε μαζί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση.

ragkousis facebook kataggelia

ragkousis facebook kataggelia

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της – θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη – αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση – να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.

Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.

Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5