Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό είναι το σπίτι αξίας 1,8 εκ. ευρώ που αγόρασαν στο Κολωνάκι

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό είναι το σπίτι αξίας 1,8 εκ. ευρώ που αγόρασαν στο Κολωνάκι
Eurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ αγόρασαν σπίτι αξίας 1.800.000 ευρώ στο Κολωνάκι. Η κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του έχει εμβαδό 246 τ.μ. και απέχει μόλις 100 μέτρα από την πλατεία.

Το σπίτι που αγόρασαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει μίνιμαλ επίπλωση και διακόσμηση.

Είναι βαμμένο σε αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, κάτι που χαρακτηρίζει όλες τις κατοικίες που έχει επιλέξει μέχρι τώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πρόκειται για ρετιρέ μεζονέτα 3ου – 4ου ορόφου, πλήρως ανακαινισμένη το 2022.

Επιπλέον, η εντυπωσιακή κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και πολλούς βοηθητικούς χώρους.

Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν και έναν δεύτερο γάμο, στην Ελλάδα.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του, αποφάσισαν να παντρευτούν και στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εspresso», η τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στα Χανιά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις