Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Θα τρελαθούμε τελείως» είπε για τον Πολάκη που τον αποκάλεσε «πράγμα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εν μέσω «πολεμικού» κλίματος στο ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να πάει στο θέατρο το βράδυ της Πέμπτης (17/10/24) παρέα με την αγωνίστρια του Πολυτεχνείου Μέλπω Λεκατσά. 

Φτάνοντας στο θέατρο, ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα, αν η ηλεκτρονική πλατφόρμα που έφτιαξε για την προσέλκυση νέων μελών, είναι ένας προάγγελος νέου κόμματος.

«Έχουμε κόμμα ήδη, λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Για τα όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε:

«Είναι δυνατόν να βλέπουμε ακόμα φασισμό στην χώρα μας το 2024 και αντιδημοκρατικές πρακτικές; Είναι δυνατόν να βλέπουμε ρατσισμό; Ομοφοβία»;

«Είναι καιρός να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα» είπε ενώ ερωτώμενος για τον Παύλο Πολάκη που τον αποκάλεσε «πράγμα», εκείνος γέλασε και σχολίασε: «Θα τρελαθούμε τελείως».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε την παράσταση 18/9 που είναι ένας μονόλογος αγωνίας και αγώνα.

Στο επίκεντρο του έργου, βρίσκεται η δράση της Χρυσής Αυγής, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η δίκη για τη ναζιστική οργάνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Κεραμέως και ΠΑΣΟΚ για το επίδομα ανεργίας: «Λήξαν το θέμα, καμία περικοπή» – «Προσωπική θέση του Μαρινάκη»
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έβαλε τέλος στα σενάρια για αλλαγές στο βοήθημα και πέρασε στην αντεπίθεση με «καρφιά» για τα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη
Νίκη Κεραμέως
Αλέξης Τσίπρας στο Marianne: Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΛΑΣ προειδοποιεί για την άνοδο της Ακροδεξιάς και τον κίνδυνο αποσύνθεσης της ΕΕ - Καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις σε κοινό μέτωπο και παρουσιάζει το οικονομικό του σχέδιο με φόρο 1% στην περιουσία του πλουσιότερου 1%
Αλέξης Τσίπρας 19