Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Θα τρελαθούμε τελείως» είπε για τον Πολάκη που τον αποκάλεσε «πράγμα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εν μέσω «πολεμικού» κλίματος στο ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να πάει στο θέατρο το βράδυ της Πέμπτης (17/10/24) παρέα με την αγωνίστρια του Πολυτεχνείου Μέλπω Λεκατσά. 

Φτάνοντας στο θέατρο, ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα, αν η ηλεκτρονική πλατφόρμα που έφτιαξε για την προσέλκυση νέων μελών, είναι ένας προάγγελος νέου κόμματος.

«Έχουμε κόμμα ήδη, λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Για τα όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε:

«Είναι δυνατόν να βλέπουμε ακόμα φασισμό στην χώρα μας το 2024 και αντιδημοκρατικές πρακτικές; Είναι δυνατόν να βλέπουμε ρατσισμό; Ομοφοβία»;

«Είναι καιρός να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα» είπε ενώ ερωτώμενος για τον Παύλο Πολάκη που τον αποκάλεσε «πράγμα», εκείνος γέλασε και σχολίασε: «Θα τρελαθούμε τελείως».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε την παράσταση 18/9 που είναι ένας μονόλογος αγωνίας και αγώνα.

Στο επίκεντρο του έργου, βρίσκεται η δράση της Χρυσής Αυγής, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η δίκη για τη ναζιστική οργάνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 205
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7