Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή από την ελληνική κοινότητα στη Νέα Υόρκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Στέφανο Κασσελάκη, τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σχολείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, καθώς και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου της ελληνικής ομογένειας και συνομίλησε με μαθητές και γονείς, ενώ συνάντηση είχε και με τους ιερείς των ελληνορθόδοξων ναών της Νέας Υόρκης.

«Να αλλάξεις την Ελλάδα!», ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μία γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά «θα προσπαθήσουμε».

Για την ανάγκη «μίας επανασύνδεσης με την πατρίδα μας», έκανε λόγο το βράδυ της Παρασκευής (20.10.2023) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρευρισκόμενος σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ, στο εστιατόριο «Terroir Tribeca», στην οποία συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.

Δείτε τρία βίντεο από τις επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με ομογενείς της Νέας Υόρκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ:

Στις 5 το απόγευμα και έως τις 7 (τοπική ώρα) του Σαββάτου, 21 Οκτωβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, στο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια.

Χθες τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, αναφερόμενος στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε επαναλάβει ότι όσοι δεν στηρίζουν την ενότητα δεν θα είναι στα εκλογικά ψηφοδέλτια του κόμματος, αποθέωσε τον Παύλο Πολάκη, δεν συμφωνεί με την ασυλία των βουλευτών και έριξε την ευθύνη για την ήττα στις εθνικές εκλογές στον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Υόρκης, έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τον γάμο στην Αστόρια, στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου, όπου όπως ανέφερε ο ekirikas.com, συνομίλησε με ομογενείς και δέχθηκαν ευχές όπως «βίον ανθόσπαρτο» για το νέο κεφάλαιο της κοινής ζωής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5
ΚΥΣΕΑ: Την Πέμπτη το «πράσινο φως» για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και νέα εξοπλιστικά
Στην συνεδρίαση, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται να εγκριθούν τα ισραηλινά αντιαεροπορικά συστήματα, τα C-390 Millennium, τα UAV V-BAT και Heron, καθώς και τα υποβρύχια Victa
Πύραυλοι
O Γιώργος Βλάχος ανάβει φωτιές στη ΝΔ: Δεν βλέπει αυτοδυναμία και δεν αποκλείει συνεργασία με Σαμαρά – «Όλα μπαίνουν στο τραπέζι μετά τις εκλογές»
Ο βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής δεν αποκλείει το σενάριο αλλαγής ηγεσίας και επαναλαμβάνει τη διαφωνία του για το ασυμβίβαστο βουλευτή - υπουργού
Γιώργος Βλάχος 14
Η ΕΛΑΣ απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Δεν θα τα καταργήσουμε, θα αλλάξουμε ριζικά τον νόμο Πιερρακάκη»
Η τομεάρχης Παιδείας του κόμματος Τσίπρα επικαλείται την ασφάλεια δικαίου και προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένα «ανεξέλεγκτο Ελ Ντοράντο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης»
ΕΛΑΣ για Παιδεία