Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Το Live News μέσα στο στρατηγείο του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Το Live News μέσα στο στρατηγείο του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στα γραφεία που το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη χαράσσει τη στρατηγική του. Την ίδια στιγμή ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μονομαχία με την Έφη Αχτσιόγλου και έπαθλο την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα γραφεία που απέκτησε πρόσβαση το Live News είναι οι χώροι που λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο στόχος του επιτελείου του 35χρονου είναι η νίκη επί της Έφης Αχτσιόγλου στις εκλογές της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο χώρος όπου λαμβάνονται οι τελευταίες αποφάσεις και οι κινήσεις είναι λιτός και το γραφείο του κ. Κασσελάκη κοσμεί ένας πίνακας ζωγραφικής.

Κατόπιν υπάρχει μία αίθουσα συσκέψεων.

Σε αυτά τα γραφεία οι εθελοντές και οι συνεργάτες του κάνουν τηλέφωνα και στέλνουν μηνύματα ώστε να ενημερώνουν τον κόσμο.

Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για ένα έτοιμο γραφείο που είναι για ενοικίαση προς επαγγελματική χρήση, και δεν έχει διαμορφωθεί από τον ίδιο.

Παρακολουθήστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις