Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας.

Με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι «το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ» και έχει προσθέσει ένα βίντεο για την κατάσταση στην Υγεία.

Σε αυτό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με οφθαλμίατρο.

Σε ανάρτησή του στο Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει χαρακτηριστικά. «1,31 ευρώ το λεπτό για να κλείσει ο πολίτης ραντεβού με γιατρό. Δε βρίσκει στην περιοχή του. Κλείνει αλλού. Μετά από μήνες έρχεται η σειρά του. Πηγαίνει για το ραντεβού. Ο γιατρός λείπει γιατί τον έστειλαν αλλού. Στην ουρά 35 άτομα να περιμένουν τον κανένα. Κάπως έτσι το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε απλώς να βάλει αυτό που ξέρει να βάζει στα υπουργεία από τα οποία περνά: το τελικό λουκέτο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 8