Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας.

Με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι «το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ» και έχει προσθέσει ένα βίντεο για την κατάσταση στην Υγεία.

Σε αυτό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με οφθαλμίατρο.

Σε ανάρτησή του στο Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει χαρακτηριστικά. «1,31 ευρώ το λεπτό για να κλείσει ο πολίτης ραντεβού με γιατρό. Δε βρίσκει στην περιοχή του. Κλείνει αλλού. Μετά από μήνες έρχεται η σειρά του. Πηγαίνει για το ραντεβού. Ο γιατρός λείπει γιατί τον έστειλαν αλλού. Στην ουρά 35 άτομα να περιμένουν τον κανένα. Κάπως έτσι το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε απλώς να βάλει αυτό που ξέρει να βάζει στα υπουργεία από τα οποία περνά: το τελικό λουκέτο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα διατηρηθούν ισχυροί οι ρυθμοί ανάπτυξης το 2026 χάρη στη δημοσιονομική μας πολιτική, περισσότερα θα πούμε στη ΔΕΘ – Τι είπε για την Τουρκία
«Δεν μπορούμε να φορτώνουμε στα παιδιά μας λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του
Συνεδρίαση υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) 26
Παύλος Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, θα τα δείτε να γίνονται και πράξη
«Οι εκλογές πάνε για την άνοιξη του ‘27», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας: «Η πολιτική είναι ένας μαραθώνιος και, από τη φύση της, πάντα κρύβει απρόοπτα»
Παύλος Μαρινάκης
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9