Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Το καλοκαίρι ο γάμος, εκτός Αθηνών – Ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα

Εκτός Αθηνών θα γίνει ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπέθ το καλοκαίρι, και τα σχέδιά του να αγοράσει σπίτι και να παραμείνει στην Ελλάδα μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα αγόρασε διαμέρισμα 250 τ.μ. στο Κολωνάκι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε ακόμα στο ενοίκιο αλλά ανά πάση στιγμή θα αγοράσουμε σπίτι στο κέντρο για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος. Ναι, θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, έχεις μια ομάδα για να ψάξεις. Θα είναι εκτός Αθηνών», είπε ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι σε βάθος πενταετίας, θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι τα βράδια πολλές φορές βρισκονται με φίλους. «Είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί, αυτό το χαρακτηριστικό δεν εκπλήσσει κανένα. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε Netflix, μας αρέσει η τεκίλα. Επίσης μας αρέσει πάρα πολύ η φύση, ο φυσιολατρικός τουρισμός και πρέπει να τον αναπτύξουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω λίγες ημέρες off και θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία».

Είπε ακόμα ότι του έχει λείψει το τρέξιμο στη φύση και αποκάλυψε ότι κάνει και στο γραφείο γυμναστική, πάει στο γυμναστήριο που πήγαινε και προεκλογικά. «Τώρα που θα πάμε εκδρομή θα τρέξω έξω, αυτό μου έχει λείψει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τα αρχικά του σχέδια και πως άλλαξαν είπε: «Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα».

Σε ακόμα πιο lifestyle συζήτηση ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Ειλικρινά δεν σκέφτομαι ότι είμαι ωραίος άνδρας. Κάθε μέρα που ξυπνάω σκέφτομαι πώς θα κάνω τη ζωή μου καλύτερη. Να είναι καλά όποιος θέλει να με φλερτάρει αλλά να ψηφίζει».

Για την διατροφή τους είπε: «Καλύτερα μαγειρεύει ο Τάιλερ, γενικά μας αρέσει και το κρέας και τα λαχανικά, δεν υπάρχει κάποια σπεσιαλιτέ. Ξενοικιάσαμε το σπίτι στο Μαϊάμι γιατί τώρα είμαστε εδώ. Μου άρεσε σαν αστικό περιβάλλον πολύ».

  

  

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε επίσης ότι σε 13 μέρες θα φύγει φαντάρος για τη Σπάρτη ή τη Θήβα. 

«Βγήκα πρόεδρος με το σπαθί μου», είπε για τις εσωκομματικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης, επαναλαμβάνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να έχει πάει στο Συνέδριο γιατί με την απουσία του πληγώθηκε πολύς κόσμος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως: Τα νέα δεδομένα μετά την κοινωνική συμφωνία – Πώς θα αυξηθούν οι μισθοί με τις συλλογικές συμβάσεις
Σχετικά με το πότε θα εφαρμοστεί η συμφωνία, η υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι στις αρχές του 2026 έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή και ανοίγει ο δρόμος για τις νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας
Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ»
«Με την γεμάτη τόλμη κυβέρνηση του Τραμπ οι σχέσεις ολοένα και βελτιώνονται, μαζί ΗΠΑ - Ελλάδα επεκτείνουν τις σχέσεις τους σε επίπεδο Άμυνας και Οικονομίας, ενώ Προωθούμε την Ελλάδα ως hub ενέργειας» λέει η πρέσβης των ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 8
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αβάσιμες κατηγορίες για λογοκλοπή στο βιβλίο του «Ρώμη» - «Πόσο δειλά ανθρωπάκια είναι αυτοί που μας βρίζουν»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε ήδη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον λογαριασμό στο X που έκανε αυτή την κατηγορία
Άδωνις Γεωργιάδης 7