Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Του τραγούδησαν το «bella ciao» σε ταβερνάκι στην Αστυπάλαια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δεν κατάφερε να συνεχίσει την περιοδεία του σε Χάλκη και Σύμη, καθώς τα μποφόρ τον ανάγκασαν να παραμείνει στην Αστυπάλαια.

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πτοήθηκε και μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν σε ταβερνάκι στην Αστυπάλαια για φαγητό και τραγούδησαν  το «Bella Ciao» και το «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά και παρότρυνε όσους βρέθηκαν στην παρέα του και έστησαν το αυτοσχέδιο γλέντι, να τραγουδούν πιο δυνατά το «Bella Ciao», αν και εκείνος σηκώθηκε από τη θέση του και ενώ το τραγούδι συνεχιζόταν.

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο στενός του συνεργάτης, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σαμαράς σε Μητσοτάκη: Να ανησυχείς για τη δική σου υστεροφημία – Είσαι ο πρωθυπουργός της ακρίβειας, της αλαζονείας, του ΟΠΕΚΕΠΕ, του «Φραπέ» και του «Χασάπη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε με δεικτικό τρόπο την απάντηση του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας «Ποια τεχνογνωσία; Αυτή που πήγε τότε την παράταξη στο 18%;»
Αντώνης Σαμαράς
146
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Δε με νοιάζει η αντιπολίτευση της κατσαρίδας – Η εικόνα των ασθενών είναι καλύτερη και αυτοί μας ενδιαφέρουν
Πρόσθεσε ότι έχουμε παραπάνω γιατρούς και νοσηλευτές σε σχέση με το 2019, αν και χρειαζόμαστε περισσότερους και υπάρχουν προβλήματα στις προκηρύξεις
Κυριάκος Μητσοτάκης