Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Υπήρχε σχέδιο από το σύστημα για να με πετάξουν έξω – Θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό

«Είμαι περήφανος που ξεμπρόστιασα το σύστημα. Τα πρώτα μου βιώματα από την Ελλάδα ήταν σοκαριστικά»

Για σχέδιο του συστήματος να τον διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου (18.1.25).

Όπως είπε μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού, μέρος αυτού του σχεδίου του συστήματος ήταν το επεισόδιο που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη Βουλή με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέφερε τον Πάτση και όλο αυτό το σκάνδαλο με τα κόκκινα δάνεια, το οποίο το είχε επεξεργαστεί ο Μανώλης ο Καπνισάκης, ο διευθυντής του γραφείου μου στον ΣΥΡΙΖΑ, στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ένα έργο τότε. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι Ιούλιο μήνα εγώ πάλευα την άκρως επιζήμια συμφωνία της Τράπεζας Αττικής η οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα από τη Βουλή και δεν έγινε κανένας ντόρος μετά από αυτό, μόνο εγώ βγήκα τόσο έντονα απέναντι σε αυτή τη συμφωνία. Αυτά τα πράγματα στο σύστημα χτυπάνε καμπανάκι. “Ωπ αυτός εδώ είναι διαφορετικός”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και την ίδια μέρα που ήταν να περάσει η συμφωνία ο Παύλος Πολάκης πήγε και προσέβαλε, για δεύτερη φορά, μέσα σε μια βδομάδα μία γυναίκα και δη μια μετακλητή υπάλληλο χωρίς λόγο. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο από όλο αυτό το σύστημα για να με σπρώξουν σιγά σιγά έξω από τα πολιτικά δρώμενα», σχολίασε.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος που το πάλεψα μέχρι τέλους, που ξεμπρόστιασα όλη αυτή τη βρωμιά στο πολιτικό σύστημα. Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι», σημείωσε, επισημαίνοντας πως «θεωρώ συνειδητά τον εαυτό μου αριστερό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι