Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Υπήρχε σχέδιο από το σύστημα για να με πετάξουν έξω – Θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό

«Είμαι περήφανος που ξεμπρόστιασα το σύστημα. Τα πρώτα μου βιώματα από την Ελλάδα ήταν σοκαριστικά»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για σχέδιο του συστήματος να τον διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου (18.1.25).

Όπως είπε μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού, μέρος αυτού του σχεδίου του συστήματος ήταν το επεισόδιο που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη Βουλή με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέφερε τον Πάτση και όλο αυτό το σκάνδαλο με τα κόκκινα δάνεια, το οποίο το είχε επεξεργαστεί ο Μανώλης ο Καπνισάκης, ο διευθυντής του γραφείου μου στον ΣΥΡΙΖΑ, στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ένα έργο τότε. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι Ιούλιο μήνα εγώ πάλευα την άκρως επιζήμια συμφωνία της Τράπεζας Αττικής η οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα από τη Βουλή και δεν έγινε κανένας ντόρος μετά από αυτό, μόνο εγώ βγήκα τόσο έντονα απέναντι σε αυτή τη συμφωνία. Αυτά τα πράγματα στο σύστημα χτυπάνε καμπανάκι. “Ωπ αυτός εδώ είναι διαφορετικός”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και την ίδια μέρα που ήταν να περάσει η συμφωνία ο Παύλος Πολάκης πήγε και προσέβαλε, για δεύτερη φορά, μέσα σε μια βδομάδα μία γυναίκα και δη μια μετακλητή υπάλληλο χωρίς λόγο. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο από όλο αυτό το σύστημα για να με σπρώξουν σιγά σιγά έξω από τα πολιτικά δρώμενα», σχολίασε.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος που το πάλεψα μέχρι τέλους, που ξεμπρόστιασα όλη αυτή τη βρωμιά στο πολιτικό σύστημα. Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι», σημείωσε, επισημαίνοντας πως «θεωρώ συνειδητά τον εαυτό μου αριστερό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σαρώνει» την Κρήτη: «Πράσινη απόβαση» πριν από τη μεγάλη γιορτή στο Ηράκλειο για τα 52α γενέθλια του κόμματος
Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΣΟΚ τώρα», στην ομιλία του την 3η Σεπτέμβρη, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει κανείς το ΠΑΣΟΚ σήμερα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επίθεση Γεωργιάδη κατά Σαμαρά: «Πάντα πίστευα ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι οδηγούν σε αίσχη και παραλογισμούς»
«Η αναφορά Τσιούτσια ότι ο Μητσοτάκης άλλαξε τον χαρακτήρα της ΝΔ, προσβάλει τον Σαμαρά, ο οποίος ενέταξε στο κόμμα και εμένα, τον Βορίδη και τον Πλεύρη» λέει ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 6
ΕΛ.Α.Σ: Στήνει οργανωτικό δίκτυο σε όλη τη χώρα – Οι συντονιστές των Περιφερειών και η νέα δομή, όλα τα ονόματα
Η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ενέκρινε τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης - Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των περιφερειακών συντονιστών - Στόχος η οργανωτική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο και η διαρκής επαφή με την κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 38
Μητσοτάκης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ένα χρωστούμενο λιγότερο» – «Ολοκληρώθηκε η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας»
Στο τέλος του 2026 διαγωνισμός για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη - Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του για χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως τρόφιμα, είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Κυριάκος Μητσοτάκης 203