Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Υπήρχε σχέδιο από το σύστημα για να με πετάξουν έξω – Θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό

«Είμαι περήφανος που ξεμπρόστιασα το σύστημα. Τα πρώτα μου βιώματα από την Ελλάδα ήταν σοκαριστικά»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για σχέδιο του συστήματος να τον διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου (18.1.25).

Όπως είπε μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού, μέρος αυτού του σχεδίου του συστήματος ήταν το επεισόδιο που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη Βουλή με συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέφερε τον Πάτση και όλο αυτό το σκάνδαλο με τα κόκκινα δάνεια, το οποίο το είχε επεξεργαστεί ο Μανώλης ο Καπνισάκης, ο διευθυντής του γραφείου μου στον ΣΥΡΙΖΑ, στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ένα έργο τότε. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι Ιούλιο μήνα εγώ πάλευα την άκρως επιζήμια συμφωνία της Τράπεζας Αττικής η οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα από τη Βουλή και δεν έγινε κανένας ντόρος μετά από αυτό, μόνο εγώ βγήκα τόσο έντονα απέναντι σε αυτή τη συμφωνία. Αυτά τα πράγματα στο σύστημα χτυπάνε καμπανάκι. “Ωπ αυτός εδώ είναι διαφορετικός”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και την ίδια μέρα που ήταν να περάσει η συμφωνία ο Παύλος Πολάκης πήγε και προσέβαλε, για δεύτερη φορά, μέσα σε μια βδομάδα μία γυναίκα και δη μια μετακλητή υπάλληλο χωρίς λόγο. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο από όλο αυτό το σύστημα για να με σπρώξουν σιγά σιγά έξω από τα πολιτικά δρώμενα», σχολίασε.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος που το πάλεψα μέχρι τέλους, που ξεμπρόστιασα όλη αυτή τη βρωμιά στο πολιτικό σύστημα. Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι», σημείωσε, επισημαίνοντας πως «θεωρώ συνειδητά τον εαυτό μου αριστερό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού
Δραγασάκης για Τσίπρα: «Δεν βλέπω κυβερνητική αλλαγή χωρίς αυτόν»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής βλέπει καταλυτικό ρόλο του πρώην πρωθυπουργού στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κρατά αποστάσεις από το εγχείρημα της ΕΛΑΣ μέχρι να φανεί αν μπορεί να εκφράσει μια νέα Αριστερά
Γιάννης Δραγασάκης 8
Εργοστάσιο drones στη Μαλακάσα εγκαινίασε ο Νίκος Δένδιας – Οι δυνατότητες παραγωγής
H νέα μονάδα εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της «Ατζέντας 2030», που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας σε θάλασσα, ξηρά, αέρα, αλλά και στον κυβερνοχώρο και το διάστημα
Drones στην Μαλακάσα
«Σφάζονται» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα δωρεάν ΜΜΜ στους νέους: «Φέρτε τον λογαριασμό» – «Ψάξτε τα λεφτόδεντρα στις πολεοδομίες»
Η πρόταση Ανδρουλάκη για δωρεάν μετακινήσεις έως τα 24 έτη άναψε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μιλά για «κρυφό κόστος» και τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά ότι το μέτρο κοστίζει μόλις 35 εκατ. ευρώ
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Σαμαράς για νόμο Κατσέλη: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ιστορική δικαίωση» υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ζητεί από funds, servicers και τράπεζες επαναϋπολογισμό οφειλών και επιστροφή ποσών
Αντώνης Σαμαράς 16