Πολιτική

Στέφανος Μάνος: Οι οδηγοί να πληρώσουν 2.000 ευρώ για το πρόβλημα που δημιούργησαν

Μια διαφορετική άποψη είχε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος, για όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αττική, όπου εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους τόσο στην Αττική Οδό όσο και σε άλλους κεντρικούς δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα σημείωσε πως «υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία. Σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Δείτε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Αμερική όπου είχαμε αντίστοιχους εγκλωβισμένους οδηγούς».

«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους», επισήμανε ο κ. Μάνος.

Συνέχισε λέγοντας πως ο πρωθυπουργός φάνηκε πολύ γαλαντόμος με τα χρήματα των άλλων, δηλαδή μιας ιδιωτικής εταιρίας, τάζοντας αποζημιώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε νέο κόμμα και επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη»
Το παρών έδωσε η πλειοψηφία των στελεχών του παλιού και νέου ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος και ο Αλέξης Χαρίτσης - Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίθεση στην κυβέρνηση χωρίς να αναφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Όλος ο παλιός και ο νέος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»
Πάνω από 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν το παρόν στο Παλλάς, ενώ πολλοί από τον πολιτικό χώρο που κάποτε ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Τσίπρα, βρέθηκαν στην παρουσίαση
Παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα