Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέλιος Αγγελούδης: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Στέλιος Αγγελούδης: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ανακοινώσει ο Στέλιος Αγγελούδης την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο νυν αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Στέλιος Αγγελούδης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές, απέναντι στον νυν δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο κ. Αγγελούδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, προσωπικότητες που τάσσονται στο πλευρό του.

Έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή ψηφοδελτίου, η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ήδη «κλειδώσει» περιλαμβάνοντας περίπου 50 ονόματα.

Τέλος, μιλώντας χθες (σ.σ. 30.01.2023) στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ο Στέλιος Αγγελούδης επιβεβαίωνε τις πληροφορίες:

«Θα μιλήσω με όλους για να δημιουργηθεί ένα πλατύ και ευρύ σχήμα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπορεί να κάνει πάρα πολλά, αρκεί να συγκεντρώνει δίπλα του ό,τι πιο δυναμικό υπάρχει», υπογράμμισε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις