Πολιτική

Στέλιος Παππάς: Συγχαρητήρια κ. Μητσοτάκη για τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε

«Συγχαρητήρια για τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε κ. Μητσοτάκη» σχολιάζει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, σε δήλωσή του με την οποία απαντά στις αναφορές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Kυριάκου Μητσοτάκη στον οργανισμό κατά την αποψινή ομιλία του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο κύριος Μητσοτάκης ανακάλυψε κηφήνες σε αυτούς που έχουν εξοικονομήσει δεκάδες εκατομμύρια υπέρ του Δημοσίου και δεν θυμήθηκε τα εκατοντάδες εκατομμύρια που συνυπέγραψε το 2014 για να συγκαλύψει τους κρατικοδίαιτους φίλους του, στον “ιδιωτικό” ΟΑΣΘ» τονίζει ο κ. Παππάς.

Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι «ο ΟΑΣΘ θα παραμείνει δημόσιος» και προσθέτει: «όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα παραδοθεί με ληστρικές συμβάσεις σε μικρή μερίδα ιδιωτών σε βάρος του κοινωνικού συνόλου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Μείωση φόρων στους μισθωτούς, φορολόγηση του πλούτου και αλλαγή παραγωγικού μοντέλου
Στο τρίτο μέρος της συνέντευξης ανοίγει την οικονομική ατζέντα της ΕΛ.Α.Σ., επιτίθεται στην κυβέρνηση για Πολιτική Προστασία και ΔΕΔΔΗΕ και προαναγγέλλει αλλαγές σε νερό, αυτοδιοίκηση και μη κρατικά πανεπιστήμια
Ο Αλέξης Τσίπρας 16