Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για πυροπροστασία: Fake news τα 1,7 εκατ. ευρώ, δόθηκαν 22,9

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Fake news (ψευδή είδηση) χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας την κατηγορία που αποδίδεται στην κυβέρνηση ότι διέθεσε μόνο 1,7 εκατομμύρια ευρώ για πυροπροστασία.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Στέλιος Πέτσας υποστηρίζει παραθέτοντας και τον σχετικό πίνακα με τα ποσά πως μόνο το υπουργείο Εσωτερικών διέθεσε φέτος 22,9 εκατομμύρια ευρώ για την πυροπροστασία.

«Όσοι αυτή την ώρα σπεκουλάρουν «εμπρηστικά» με fake news, βλάπτουν την προσπάθεια που κάνουμε -κράτος, αυτοδιοίκηση και πολίτες, ενωμένοι- να αντιμετωπίσουμε μια πολυμέτωπη κόλαση», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτρας.

«Τελευταίο ψέμα που διακινούν είναι ότι για δράσεις πυροπροστασίας έχουν διατεθεί φέτος δήθεν 1,7 εκατ. ευρώ από την Ελληνική Κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι ότι, μόνο από το υπουργείο Εσωτερικών, με υπογραφή μου, έχουν διατεθεί από τον Μάιο μέχρι σήμερα 22,9 εκατ. ευρώ (βλέπε επισυναπτόμενο Πίνακα). Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε, κάνοντας ό,τι χρειαστεί», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Ο πυρσός είναι οι κοινές μας ιδέες, ο πυρσός είναι το “εμείς” πάνω από το “εγώ”»
«Το Συνέδριο απαρχή εκστρατείας για να μιλήσουμε με κάθε Ελληνίδα, με κάθε Έλληνα και θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τους για να είναι ξανά πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβέρνηση η ΝΔ», ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Ο Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για το στεγαστικό πρόβλημα: «Δημόσια γη και αντιπαροχή» για ενίσχυση της κοινωνικής κατοικίας
«Κρατάμε από τις παραδόσεις μας και τις αξίες μας όσα αξίζουν αλλά ατενίζουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος και τα αιτήματα των καιρών» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 38