Πολιτική

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα τρολ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε σήμερα, Παρασκευή (03.11.23) το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, με φόντο τις επίμαχες καταγγελίες του για τα τρολ του Διαδικτύου. 

«Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος, υπονομεύοντας τον δημόσιο διάλογο», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στον απόηχο της προσφυγής του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τονίζοντας ότι «ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια».

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σκουρλέτη έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών.

Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Η παραβατικότητα στα πανεπιστήμια θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την κανονική αστυνομία
«Για εμένα, όταν στο ζύγι μπαίνει η ασφάλεια πολίτη, φοιτητή, καθηγητή, με όλες αυτές τις ψευτο-ευαισθησίες της αριστεράς και της υποτιθέμενης προόδου, η ασφάλεια και η εφαρμογή του νόμου πρέπει να μπαίνει παραπάνω»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Έλενα Ακρίτα για τη δήλωση της Βάσιας Αναστασίου για τον Αλέξη Τσίπρα: Αυτό λέγεται λεκτική πατσαβούρα επιπέδου Λατινοπούλου
Αφορμή για την επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ η δήλωσή της «να πω στον κ. Τσίπρα να λουστεί κανά δυο φορές γιατί έχει βάψει το μαλλί και είναι αρκετά έντονη η μπογιά»
Η Έλενα Ακρίτα 21
Nέο δόγμα για το μεταναστευτικό δρομολογεί η κυβέρνηση – Σκανάρισμα, κράτηση και επιστροφές
Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας τους, θα λαμβάνονται τα βιομετρικά δεδομένα τους, ενώ θα γίνονται και έλεγχοι ασφαλείας αλλά και υγειονομικοί έλεγχοι
Μετανάστες