Πολιτική

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα τρολ

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε σήμερα, Παρασκευή (03.11.23) το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, με φόντο τις επίμαχες καταγγελίες του για τα τρολ του Διαδικτύου. 

«Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος, υπονομεύοντας τον δημόσιο διάλογο», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στον απόηχο της προσφυγής του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τονίζοντας ότι «ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια».

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σκουρλέτη έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών.

Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές η Άννα Παπαδοπούλου: «Κόμμα-studio» με παρουσία κυρίως στα ΜΜΕ, χωρίς οργανική σχέση με την κοινωνία
Πληροφορίες θέλουν την πρώην αναπληρώτρια τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ να οδεύει προς το νέο κόμμα Τσίπρα - Είναι η δεύτερη αποχώρηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ μέσα σε λίγες ημέρες
Άννα Παπαδοπούλου 21
Άδωνις Γεωργιάδης: Θα καταθέσω μήνυση και αγωγή στον Μάριο Σαλμά μέσα στη βδομάδα – Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως οι δικογραφίες από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία θα επεκταθούν και στον χώρο της Υγείας, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του υπουργού
Άδωνις Γεωργιάδης 88