Πολιτική

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σκουρλέτης για τα τρολ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε σήμερα, Παρασκευή (03.11.23) το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, με φόντο τις επίμαχες καταγγελίες του για τα τρολ του Διαδικτύου. 

«Ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος, υπονομεύοντας τον δημόσιο διάλογο», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στον απόηχο της προσφυγής του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τονίζοντας ότι «ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια».

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σκουρλέτη έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών.

Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιαννακόπουλος του «Χωριάτικου» καταδικάστηκε επί Σαμαρά και αφέθηκε ελεύθερος επί Τσίπρα
«Από τη μια μας κατηγορούν ως την κυβέρνηση της διαφθοράς και από την άλλη οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επί της κυβερνήσεως διαφθοράς εξαρθρώνουν το ένα μετά το άλλο όλα κυκλώματα που κλέβανε το κράτος»
Άδωνις Γεωργιάδης 7
Μήνυμα Ανδρουλάκη για το καλώδιο και το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Δεν θα γίνει ανεκτή καμία αναγνώριση δικαιωμάτων στην Τουρκία»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου Ελλάδας – Κύπρου βάσει του διεθνούς δικαίου και προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Στον Άγιο Δημήτριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε τη λειτουργία – Ευχαριστήρια του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τη Μονή Σινά
Ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, εκπροσωπώντας το οικουμενικό πατριαρχείο και την ελλαδική εκκλησία, έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το αποτέλεσμα που έφερε ο ίδιος και η κυβέρνηση, στο θέμα της Μονής Σινά
Ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης παρίσταται στη θεία λειτουργία στο Ναό Αγιου Δημητρίου στον Αγιο Δημήτριο.  Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026   (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 30