Πολιτική

Στη Λέσβο αύριο Πέμπτη 31/12 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη Λέσβο θα επισκεφθεί αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και θα ενημερωθεί από τα στελέχη του Λ.Σ. για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Ασύλου, στο Μαυροβούνι, ενώ μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 98 ΑΔΤΕ, όπου και θα ακούσει και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5