Πολιτική

Στη Λευκωσία ο Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε το Ομόνοια – ΑΕΚ

Τον φιλικό αγώνα Ομόνοια – ΑΕΚ στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Πέμπτης (18.7.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κύπρο για την «μαύρη» επέτειο της τουρκικής εισβολής στις 20 Ιουλίου και μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τη Ρένα Δούρου βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν το φιλικό ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απόλαυσε τον αγώνα πίνοντας τη μπύρα του.

Για την ιστορία, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Ο κ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Κύπριο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, Γιώργο Σαββίδη.

Ο κ. Κασσελάκης έβγαλε selfies με Κύπριους φιλάθλους.

Στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.

Με την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κυπριακή Δημοκρατία, με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την τουρκική εισβολή και κατοχή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε έντονο κλίμα συγκίνησης, καθώς όπως ανέφερε η διοίκηση της οργάνωσης ήταν η πρώτη φορά που Έλληνας πολιτικός επισκέφθηκε την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.

kasselakiskypros

kasselakiskypros

kasselakiskypros

Ο κ. Κασσελάκης, αφού ενημερώθηκε για το έργο της Οργάνωσης, επεσήμανε την ανάγκη να τεθεί αντιμέτωπη προ των ευθυνών της η Τουρκία, προκειμένου να σταματήσει να παρακωλύει τις έρευνες για τον εντοπισμό των Αγνοουμένων, καθώς και να σταματήσει να αγνοεί τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης ανάφερε ότι το ζήτημα των Αγνοουμένων θα πρέπει να αποτελέσει τμήμα των ευρύτερων σχέσεων ΕΕ – Τουρκίας, υπό την ιδιότητα της Κύπρου ως κράτους – μέλους της ΕΕ. Κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύθηκε για την προώθηση του ζητήματος των Αγνοουμένων και στη Βουλή των Ελλήνων.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, συνόδευαν η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, η τομεάρχισσα Εξωτερικών και βουλεύτρια Ρένα Δούρου, ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης, και η βουλεύτρια Νίνα Κασιμάτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε νέο κόμμα και επανίδρυση της προοδευτικής παράταξης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη»
Το παρών έδωσε η πλειοψηφία των στελεχών του παλιού και νέου ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Σωκράτης Φάμελλος και ο Αλέξης Χαρίτσης - Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίθεση στην κυβέρνηση χωρίς να αναφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
57
Όλος ο παλιός και ο νέος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»
Πάνω από 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν το παρόν στο Παλλάς, ενώ πολλοί από τον πολιτικό χώρο που κάποτε ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Τσίπρα, βρέθηκαν στην παρουσίαση
Παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα