Πολιτική

Στη «μάχη» και ο Μόσιαλος! Εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ηλίας Μόσιαλος αναλαμβάνει εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊο.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, νυν καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. 

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον χρίσει εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό σε διεθνές επίπεδο μάλλον εξέπληξε λίγους, αφού ο Ηλίας Μόσιαλος μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook και εμφανίσεις του σε δελτία ειδήσεων και εκπομπών, ενημερώσει συνεχώς την ελληνική κοινή γνώμη για τον κορονοϊο και την εξέλιξη της επιδημίας, παγκοσμίως.

Μόσιαλος: Δέχτηκα με χαρά 

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν η μοναδική που δέχτηκε ο Ηλίας Μόσιαλος. Και τις δυο, πάντως, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook τις δέχτηκε με χαρά.

Εκτός από την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, ο πρώην υπουργός δέχθηκε και την πρόταση του Διευθυντή του γραφείου του ΠΟΥ στην Ευρώπη να συμμετάσχει σε ομάδα εμπειρογνωμόνων για την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

https://www.facebook.com/i.mos2020/posts/2881710285201572

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10