Πολιτική

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Λαϊκό» ο Χρήστος Σαρτζετάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο «Λαϊκό» από την 1η Δεκεμβρίου νοσηλεύεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης λόγω λόγω πνευμονίας από εισρόφηση.

Από τις 3 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ “ΛΑΪΚΟ” εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας. Η κατάστασή του είναι σταθερή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 20