Πολιτική

Στη Βόρεια Εύβοια τη Δευτέρα η Φώφη Γεννηματά

Σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεών της σε πυρόπληκτες περιοχές ανά τη χώρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, τη Βόρεια Εύβοια.

Ειδικότερα, στις 11.45 η Φώφη Γεννηματά θα ξεκινήσει από το Λιμεναρχείο Αιδηψού, και μισή ώρα αργότερα θα επισκεφθεί την Ιστιαία, όπου θα έχει συνάντηση με τοΝ δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού και εκπροσώπους φορέων.

Η επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην Αγία ‘Αννα, στις 13.50 και συνάντηση με τοΝ δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ‘Αννας και εκπροσώπους φορέων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Το νέο κόμμα που ανακοίνωσε την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της Μάρθης και το πρώτο «σποτ» με την κλεψύδρα
«Είμαστε ένα ανεξάρτητο κίνημα πολιτών που γεννιέται από τη βάση, από την κοινή μας ανάγκη να έρθει επιτέλους η αλλαγή», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σάιτ του κόμματος
Μαρία Καρυστιανού 93