Πολιτική

Στη Βόρεια Εύβοια τη Δευτέρα η Φώφη Γεννηματά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεών της σε πυρόπληκτες περιοχές ανά τη χώρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, τη Βόρεια Εύβοια.

Ειδικότερα, στις 11.45 η Φώφη Γεννηματά θα ξεκινήσει από το Λιμεναρχείο Αιδηψού, και μισή ώρα αργότερα θα επισκεφθεί την Ιστιαία, όπου θα έχει συνάντηση με τοΝ δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού και εκπροσώπους φορέων.

Η επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην Αγία ‘Αννα, στις 13.50 και συνάντηση με τοΝ δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ‘Αννας και εκπροσώπους φορέων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 32
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης