Πολιτική

Στη Βουλή η κατάθεση του Βασίλη Παπαδόπουλου για την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η κατάθεση του φερόμενου ως μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για την προωθούμενη πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το skai.gr, η κατάθεση του κ. Παπαδόπουλου, που είχε δοθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και ενσωματώθηκε στη δικογραφία για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αριθμεί μόλις μιάμιση σελίδα.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ήδη αίσθηση, καθώς οι πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ έκαναν λόγο για κατάθεση που διήρκεσε τουλάχιστον τρεις ώρες.

Σημειώνεται ότι στην αρχική κλήση από την εισαγγελία, ο κος Παπαδόπουλος, είχε αποφύγει να εμφανιστεί. Έτσι, η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στη Βουλή χωρίς την κατάθεσή του.

Τελικά ο Βασίλης Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας στις 21 Φεβρουαρίου, με την κατάθεση που έδωσε τότε να διαβιβάζεται σήμερα στη Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου 5
Το μεγάλο «στοίχημα» Μητσοτάκη με το βλέμμα στις εκλογές: Η «μάχη» των κονδυλίων στη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα στη ΔΕΘ
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό πολιτικό «χαρτί» της κυβέρνησης και μαζί με το αφήγημα – δέσμευση «το είπαμε, τα κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 16