Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Στη βουλή το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αργά το βράδυ αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή με την διαδικασία του «επείγοντος» για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών για το «πλαστικό» χρήμα.

Την Τρίτη, καλείται να συνεδριάσει η Επιτροπή Οικονομικών. Εκεί θα εγκριθεί η διαδικασία επεξεργασίας και ψήφισης από τις Επιτροπές και την Ολομέλεια του νομοσχεδίου με σύντμηση σε χρόνους.

Η εισαγωγή του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για το «πλαστικό» χρήμα, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 14 και 15 Δεκεμβρίου ψηφίζεται από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης όπου έχει ενταχθεί και η υπουργική τροπολογία με το χριστουγεννιάτικο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η κυβέρνηση θα καταθέσει στην Βουλή για άμεση ψήφιση και το χωροταξικό νομοσχέδιο που προγραμματίζεται να εισαχθεί και να ψηφιστεί στην Ολομέλεια την Τρίτη και Τετάρτη 20 και 21 Δεκεμβρίου 2016.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε