Πολιτική

Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης

Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκε (08.09.2018) για περίπου δύο ώρες, ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, μετά τα εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βούτσης επισκέφθηκε τα εκθεσιακά περίπτερα των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, της εταιρείας Παπαστράτος ΑΒΕΣ, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων του Υπουργείο Πολιτισμού, του Υπουργείου Εργασίας, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, καθώς και το περίπτερο στο οποίο φιλοξενείται η συμμετοχή των ΗΠΑ, ως τιμώμενης χώρας της ΔΕΘ, με 60 αμερικανικές εταιρείες και φορείς.

Ο Ν. Βούτσης και τα start ups

Ο Πρόεδρος της Βουλής ξεναγήθηκε επίσης στο θεματικό περίπτερο “Ψηφιακή Ελλάδα” του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, στο οποίο φιλοξενούνται 130 νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups).

Κατά την περιήγησή του στην Έκθεση ο Πρόεδρος της Βουλής είχε συναντήσεις με Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς στα περίπτερα των αντίστοιχων Υπουργείων και κρατικών φορέων που φιλοξενούνται στην 83η ΔΕΘ, ενώ είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους των περιπτέρων, καθώς και με διευθύνοντες συμβούλους εταιρειών από τον ιδιωτικό τομέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: Ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα χωρίς χαμηλές τιμές ενέργειας δεν μπορεί να υπάρξει
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στο ζήτημα της ανάληψης κοινών ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών για έργα άμυνας που αφορούν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ώρα αποφάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Τσίπρα: Ο Φάμελλος ανοίγει τα χαρτιά του – Πολάκης, Παππάς, Δούρου, Αλεξιάδης έτοιμοι για μάχη
Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το Επιστημονικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Τσίπρα το οποίο θα αριθμεί πάνω από τριάντα προσωπικότητες
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ 7
Εισηγήσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη για αλλαγή τακτικής στις συνεργασίες με φόντο το κόμμα Τσίπρα
Παράγοντες που ο Νίκος Ανδρουλάκης εμπιστεύεται θεωρούν ότι θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων ώστε ο πρώην πρωθυπουργός να μην βρει πρόσφορο έδαφος για τα σχέδιά του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αλέξης Τσίπρας
Η στάση Δένδια για τον Άγνωστο Στρατιώτη, οι ειρωνείες Γεωργιάδη και οι κινήσεις Χρυσοχοΐδη - Πρώτο κρας τεστ η 28η Οκτωβρίου
Κι ενώ στελέχη της κυβέρνησης δήλωναν ότι τα όποια εσωκομματικά «σύννεφα» έχουν «διαλυθεί», μια δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πηγαδάκι στη Βουλή, δημιούργησε νέες «αναταράξεις»
Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 9